Stiri

Dragobete 2022: Cele mai frumoase declaraţii de dragoste

Dragobete 2022 Cele mai frumoase declaraţii de dragoste
[Sursa foto: Facebook ]
Românii sărbătoresc Dragobetele pe 24 februarie. Iată ce declaraţie de dragoste îi poţi face persoanei iubite!

 Valentine's Day a trecut, iar pentru îndrăgostiţii din România, sărbătoarea de Dragobete este un al prilej de a-şi demonstra afecţiunea faţă de persoana iubită. Dacă declaraţiile de dragoste nu sunt punctul tău forte, te poţi inspira de aici!

Cele mai frumoase declaraţii de dragoste de Dragobete

- Tu ești visul meu, unicul meu vis şi aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii, să te strâng așa de tare încât TU și EU sa devenim un singur suflet. 

- Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima sigur o găsesc la tine. Te iubesc! 

- Fiecare aventură pe care o am, mare sau mică, vreau să o împărtășesc cu tine. Te iubesc! 

- Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seama ca pentru mine tu ești viața.

Dragobete 2022 Cele mai frumoase declaraţii de dragoste

Citeste si: Ce nu este bine să faci de Dragobete 2022. Tradiții, superstiții și obiceiuri care se respectă pe 24 februarie. Ce trebuie să pui la icoane pentru a avea noroc și belșug

- Te-am iubit întotdeauna și când iubești pe cineva, iubești întreaga persoană așa cum este ea și nu așa cum ți-ai dori să fie.

Eu te iubesc pentru tot și pentru nimic! 

- Dacă nu mă gândesc decât la tine înseamnă că te iubesc? Dacă te visez în fiecare noapte înseamană că te iubesc? Dacă vreau sa fiu numai cu tine înseamnă că te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi? 

- Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu. 

- Ochii tăi sunt făcuți să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorințele. Toată ființa ta e încântătoare și eu sunt cel mai norocos bărbat, pentru că sunt iubit de tine. Te iubesc!

- Încă mă faci să râd. Îmi mai dai fluturi. Și încă mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi. Felicitări de Dragobete! 

- Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu există dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit nebuneşte după tine. 

- Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește. 

Citeste si: Dragobete, 24 februarie 2022. 5 idei nonconformiste de cadouri pentru persoana iubită