Stiri

Mesaje de Crăciun 2022: Urări cu Crăciun Fericit pentru familie și colegi

Mesaje de Crăciun 2022
Mesaje de Crăciun 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Iată care sunt cele mai bune idei de mesaje și urări cu Crăciun Fericit pentru cunoștințe!

Mesaje de Crăciun 2022. Perioada sărbătorilor se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt în toi. Crăciunul este o ocazie specială, în care familie se reunesc și petrec timp de calitate împreună. De multe ori, este dificil să îți vizitezi familia de fiecare sărbătoare, motiv pentru care multe persoane nu sunt alături de toți membrii familiei în ziua de Crăciun. Pentru ei care vor să își surprindă apropiații cu cele mai frumoase mesaje de sărbători, noi v-am pregătit o listă cu mesaj și urări pe care să le trimiteți familie, însă nu i-am uitat nici pe colegii de la locul de muncă.

Mesaje de Crăciun 2022
Urări cu Crăciun Fericit pentru familie și colegi[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Felicitări de Crăciun 2022: Cele mai frumoase imagini cu poze pentru cei dragi

Mesaje de Crăciun 2022. Iată cum să îți surprinzi familia

Fie ca în perioada sărbătorilor să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!

Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii, dragi părinți!

Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou!

Citește și: Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit/iubită

Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!

Dragii mei, sunteți pentru mine ca Maria și Iosif pentru Iisus. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru mine și vă doresc un Crăciun fericit, chiar dacă nu putem fi alături în aceste momente.

Mesaje de Crăciun 2022
Mesaje de Crăciun 2022. Urări cu Crăciun Fericit pentru familie și colegi[Sursa foto: PixaBay]

Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.

Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc, din inimă, sărbători fericite!

Mesaje de Crăciun 2022 pentru colegi

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori și în anul care vine!

De Sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun  fericit!

De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!