Stiri

Mercur retrograd 2022: Momente de coşmar în perioada 10 mai - 3 iunie pentru aceste zodii

Mercur retrograd 2022 Momente de coşmar în perioada 10 mai - 3 iunie pentru aceste zodii
[Sursa foto: Facebook ]
Mercur retrograd îşi face din nou simţită prezenţa, începând cu 10 mai. Care sunt cele mai afectate zodii.

Mercur retrograd şi-a început periplul pe 10 mai şi va continua până pe 3 iunie. Toate zodiile trebuie să fie precaute în această perioadă, dar mai ales nativii Gemeni. Mercur este cunoscută drept planeta guvernantă a Gemenilor.

Mercur retrograd în perioada 10 mai- 3 iunie 2022

BERBEC

Mercur retrograd va afecta direct nativii berbec, iar persoanele născute în această zodie sunt sfătuite să aibă grijă mai ales la cum comunică şi cum se exprimă.

Vor fi afectate relaţiile de cuplu, iar comportamentul partenerului s-ar putea schimba. 

TAUR

Nativii taur vor simţi nevoia de singurătate în această perioadă, deşi sunt înconjuraţi de prieteni. Este o ocazie bună de a reflecta asupra idealurilor pe care ţi le-ai trasat.

GEMENI

Gemeni este cea mai afectată zodie de Mercur retrograd. Această perioadă îți va afecta pe deplin starea de spirit şi îţi va fi greu să îndeplinești chiar și cele mai simple sarcini. La locul de muncă pare să nu meargă nimic aşa cum trebuie, iar în viaţa de cuplu partenerul de va sprijini, dar până la un punct. Dacă crezi că nu mai faci faţă, consultă un specialist.

RAC

Pentru această zodie, oboseala este cuvântul de ordine în această perioadă. Mercur retrograd va afecta atât nivelul de energie, cât şi starea de spirit. Nu refuza ajutorul în caz că ţi se oferă. 

Mercur retrograd 2022 Momente de coşmar în perioada 10 mai - 3 iunie pentru aceste zodii

LEU

Nici zodia leu nu va scăpa de probleme în această perioadă, în care cea mai afectată va fi viaţa de cuplu. Multe persoane apropiate, care îţi doreau binele, se vor întoarce împotriva ta.

FECIOARĂ

Pentru nativii din Fecioară, cea mai mare problemă va fi cea financiară. Trebuie cumpătare maximă în această perioadă, în care trebuie să te consulţi cu partenerul pentru achiziţiile majore.

BALANŢĂ

Nici cei născuţi în balanţă nu vor putea evita problemele. Aceştia îţi vor putea exprima cu greu sentimentele şi nu se vor putea face înţeleşi foarte bine. Sfatul este să privească mai mult jumătatea plină a paharului în această perioadă.

SCORPION

În această perioadă este indicat să te concentrezi mai mult la locul de muncă şi să nu eziţi să discuţi cu superiorul tău atunci când se impune. Pentru persoanele din zodia scorpion este de evitat să discuţi aprins cu persoanele apropiate.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii nu vor duce lipsă de probleme în această perioadă. Viaţa de cuplu va suferi, iar persoanele singure îşi vor da seama că trebuie să facă o schimbare. În familie, o mică ceartă poate duce la un scandal monstru.

CAPRICORN

Persoanele născute în zodia capricorn vor avea mari probleme pe plan sentimental. Ele pot evitate doar cu mai mult curaj, din punct de vedere ale comunicării. Regula se aplică şi pe plan profesional.

VĂRSĂTOR

Aceste persoane trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Micile probleme pot duce la complicaţii majore, aşa că luaţi măsuri, pentru a nu suferi mai mult mai târziu.

PEŞTI

Pe plan profesional se pot întâmpla surprize plăcute şi neaşteptate, cum ar fi o ofertă de lucru. Viaţa de cuplu excelentă, partenerul oferindu-şi tot sprijinul.

Citeste si: Horoscop mai 2022. Care sunt zodiile care vor avea cea mai bună lună