Stiri

12 mai 2022: Ziua Națională Mănâncă Ce Vrei

Ziua Națională Mănâncă Ce Vrei
Ziua Națională Mănâncă Ce Vrei
De Ziua Națională Mănâncă Ce Vrei pune deoparte dietele pentru o zi de răsfăț.

Este vorba despre a avea o zi pe an în care mănânci fără regrete. Fie că îți plac gogoșile sau fast-food-ul, chipsurile sau ciocolata, astăzi este ziua ta pentru a te bucura de orice îți este poftă.

Hamburgeri, cartofi prăjiți, chipsuri de cartofi, prăjituri, bomboane și înghețată sunt doar câteva dintre lucrurile de care te poți bucura astăzi fără remuşcări.

Unii dintre noi avem acel aliment irezistibil pe care îl evităm cu orice preț pentru că știm că dacă este în casă îl vom mânca pe tot.

Este slăbiciunea noastră! Ziua Națională Mănâncă Ce Vrei este ziua în care nu ne mai abținem de la nimic.

Citeste si: Premi-vara cutreieră țara! Gabriel din Mureș ne-a luat cei 200 de lei! Înscrie-te și tu la concurs. VIDEO

Mulți nutriționiști chiar sunt de acord că „a lua o scurtă pauză” de la regimul tău este de fapt un lucru bun pentru tine.

Mulți oameni își petrec timpul stresându-se cu ce ar trebui sau nu ar trebui să mănânce, în principal pentru că în toată lumea se promovează acele corpuri ca de pe coperțile revistelor care prezintă modele perfect tonifiate, perfect bronzate, care ne fac în mod constant să ne simțim neatragători.

Ziua Națională Mănâncă Ce Vrei
Ziua Națională Mănâncă Ce Vrei

Istoria Zilei Naționale Mănâncă ce Vrei

Citeste si: Horoscop 11 mai 2022: Veşti importante pentru aceste zodii

Ziua Națională Mănâncă Ce Vrei a fost creată de Thomas și Ruth Roy pentru a-i ajuta pe oameni să se desprindă de tendințele frustrante în materie de sănătate și dietă din vremurile noastre.

Nu toată lumea este binecuvântată cu un metabolism natural rapid. Cu toate acestea, Ziua Națională a Mănâncă Ce Vrei îți oferă oportunitatea perfectă de a avea libertatea de a alege ceea ce vrei fără să te simți vinovat pentru asta.