Stiri mondene

Mellina, prima reacție după ce a văzut declarațiile lui Sindy la adresa ei

Mellina, prima reacție după ce a văzut declarațiile lui Sindy la adresa ei
Mellina, prima reacție după ce a văzut declarațiile lui Sindy la adresa ei [Sursa foto: Captură YouTube]
Mellina de la Survivor România a fost pusă la curent cu declarațiile pe care le-a făcut Sindy despre ea. Cum a reacționat când a văzut?!

Războinica Mellina a fost eliminată recent din competiția Survivor România, fiind nominalizată de către colegii ei care au observat o decădere psihică. „Furnicuța” așa cum fusese poreclită în cadrul competiției din Dominicană nu mai dădea același randament pe traseu, motiv pentru care colegii Războinici au decis să o trimită acasă. Concurenta a recunoscut apoi că a avut mai multe decăderi psihice pe parcursul competiției, motiv pentru care se bucură că a ajuns acasă. 

Mellina și Sindy s-au împrietenit în Survivor România! Ce reacție a avut Mellina când a auzit ce părere are Sindy despre ea?! 

Într-unul dintre testimoniale Sindy a spus despre Mellina că vede enorm de multă răutate în ochii ei, motiv pentru care credea la vremea aceea că nu se vor împrieteni sub nicio formă. Însă iată că odată cu trecerea timpului, cele două au reușit să se apropie,plecarea Mellinei având un impact enorm asupra lui Sindy.  

Mellina, prima reacție după ce a văzut declarațiile lui Sindy la adresa ei
Mellina, prima reacție după ce a văzut declarațiile lui Sindy la adresa ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Ajunsă în țară și invitată în cadrul emisiunii Teo Show, Mellina a văzut cum au caracterizat-o unii dintre colegii ei printre care și Sindy. Fosta Răboinică spune că nu este supărată pentru modul în care a fost catalogată de Sindy pentru că aceasta a fost sinceră și i-a spus care era părerea ei inițială. 

„Nu m-a surprins Sindy pentru că asta a fost prima ei părere despre mine, după care mi-a recunoscut sincer și mi-a spus în față părerea despre mine. Ulterior noi ne-am apropiat foarte mult. Sindy este un om extraordinar de sincer, de bun, dar ea așa a simțit atunci. A zis că îi pare rău că a zis lucrurile acelea despre mine”, a declarat Mellina la Teo Show.