Stiri mondene

Mellina, noi declarații după ce a ieșit din Survivor România: „La un moment dat nu mai ai resurse”

Mellina, noi declarații după ce a ieșit din Survivor România
Mellina, noi declarații după ce a ieșit din Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Mellina a vorbit în cadrul emisiunii Teo Show despre experiența prin care a trecut la Survivor România. Mai rezista din punct de vedere psihic?!

Mellina a ajuns acasă de la Survivor România și se bucură de familie și de prieteni. Concurenta de la Survivor România a povestit în cadrul emisiunii Teo Show că a avut mai multe decăderi psihice în cadrul competiției, doar că de cele mai multe ori a avut și oameni care să o ajute să se ridice. Însă oamenii car i-au fost sprijin au plecat, și astfel, s-a scurs și energia ei. 

Mellina, noi declarații după ce a ieșit din Survivor România
Mellina, noi declarații după ce a ieșit din Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Întotdeauna eu am avut nevoie de niște cuvinte frumoase. Cuvintele te pot face să muți munții. Iar când mie cinva îmi spunea `tu poţi, tu eşti puternică`, pentru că am căzut de foarte multe ori în aceste trei luni de zile. Musty mi-a fost ca un frate mai mare”, a declarat Mellina. 

Cum s-a simțit Mellina l-a plecarea lui Musty de la Survivor România?!

Mellina și Musty au avut o conexiune aparte, ei cunoscându-se de dinainte de competiție, astfel că plecarea concurentului din competiție i-a adus și decăderea Furnicuței. 

„În primă fază, când a plecat, eu m-am bucurat că se va duce la copiii lui, asta a fost prima mea trăire. După care începi să simți cumva o singurătate și după luptele pe care le-ai dus de când ești în Survivor, nu știu dacă își imaginează oamenii cum e să nu știi nimic despre familia ta. A fost cel mai crunt lucru, de aceea pentru mine jocurile de comunicare erau sfânte. Izolarea este cel mai nasol lucru”, a mai spus Mellina. 

Mellina, noi declarații după ce a ieșit din Survivor România
Mellina, noi declarații după ce a ieșit din Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Mellina a dezvăluit în cadrul emisiunii și care a fost motivul pentru care și-a dorit să facă parte din competiția din Dominicană. Concurenta spune că iubea traseele din Survivor și dacă ar avea ocazia să mai meargă, ar accepta provocarea, însă doar dacă ar fi mai multă mâncare în joc. 

„Eu mi-am dorit să fac traseele. Am iubit traseele. Dacă mi-ar fi dat mai mult de mâncare și aș fi putut să vorbesc cu mami și cu tati, stăteam mai mult acolo și făceam și Survivor trei. Asta mi-am dorit. Eu am învățat să înot în Lacul Morii și în râurile din Ardeal. Se întâmplă multe lucruri. La un moment dat nu mai ai resurse. Noi suntem o echipă, ne atașăm de anumiți oameni, ei pleacă, ca și cum te părăsesc. Și după care rămâi singur și tu ești izolat de lume în niște condiții foarte greu și te rogi la Dumnezeu, te apropii de Dumnezeu. Sunt atât de multe lucruri care se întâmplă psihic, nu mai zic fizic: dereglările hormonale. E o nebunie, efectiv. Este foarte greu să vă zic în cuvinte”, a declarat Mellina.