Stiri mondene

Cine este Mellina, concurenta de la „Bravo ai Stil! Celebrities”

Cine este Mellina
Cine este Mellina
Dupa ce Ioana Filimon a fost descalificata din competitie, o noua concurenta a pasit pe portile „Bravo ai Stil! Celebrities”. Este vorba despre Mellina.

Mellina a mai facut parte dintr-o emisiune difuzata la Kanal D, emisiune care de altfel, a si facut-o cunoscuta publicului larg.

De când a participat la emisiunea de la Kanal D, a reușit să se implice în cât mai multe proiecte, fiind o persoana indragita de telespectatori si de oamenii din mediul online.

Poreclita si Furnicuta, Mellina, concurenta de la Bravo ai Stil, este una dintre cele mai puternice voci din țara noastră.

În vârstă de 33 de ani, concurenta de la Bravo, ai Stil! a absolvit Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară, dar a participat și la mai multe festivaluri și concursuri muzicale.

 Cine este Mellina
Cine este Mellina

De la o vârstă destul de fragedă a apărut pe micile ecrane și a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra. Ulterior, la 22 de ani, Mellina a mers spre dans.

A reușit chiar să facă parte din trupa de dans Alb Negru.

Mellina de la Bravo ai Stil a compus zeci de piese, atât solo, cât și în colaborare cu alte persoane din showbiz. Ba chiar mai mult, a scris și pentru Mira, Alina Eremia sau Kamara.

Citeste si: A primit Maurice Munteanu mită de la concurentele Bravo, ai Stil?! „Oamenii de acasă văd lucrurile astea”

Ce a declarat Mellina despre intrarea ei in competitia Bravo ai Stil

„Mi-am dorit sa intru in competitia tocmai pentru ca este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea de ma caracterizeaza ca stil, nu am pus niciodata pret pe accesorizarea hainelor, in general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru ca prefer sa ii cheltui pe experiente si sunt, cumva, in minus, in aceasta zona a modei. Am venit la ca sa invat, sa evoluez. Doresc sa si sa bucur oamenii de acasa”.

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri despre Anda Adam, după ce au făcut parte din același proiect! Cum s-au înțeles cei doi la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Fiecare a mers pe drumul său”

 Cine este Mellina
Cine este Mellina

Mellina de la Bravo ai Stil, la un pas de moarte

În urmă cu ceva ani, a fost implicată într-un accident grav de circulație. Artista se afla cu sora ei într-o mașină, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului.
„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: ‘calm, calm’… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla’, a povestit Mellina la o emisiune TV.