Stiri mondene

Mellina a părăsit competiția Survivor România. Sindy a izbucnit în hohote de plâns

Mellina a părăsit competiția Survivor România
Mellina a părăsit competiția Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Duminică seara a avut loc un nou consiliu de eliminare la Survivor România. Consiliul s-a lăsat cu lacrimi amare din partea lui Sindy.

Fanii Survivor România au privit aseară cum Mellina a plecat din competiția de la Kanal D. În urma nominalizărilor făcute, Mellina a avut cele mai puține voturi din parte publicului. Propuși spre eliminare au fost Mellina și Sorin, nominalizat de Albert care a ieșit favoritul săptămânii, iar din echipa Faimoșilor au fost propuși spre eliminare Jador și Elena Marin (propusă spre eliminare de către Zanni care a ieșit favorit al publicului).

Mellina a părăsit competiția Survivor România
Mellina a părăsit competiția Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Dintre cei patru, Mellina a avut cele mai puține voturi, așa cum era de așteptat, deci ea a plecat acasă, lăsând-o pe Sindy în hohote de plâns.

Prima reacție a Mellinei după ce a aflat că va pleca acasă

Pentru Mellina, Survivor România a fost o adevărată lecție de viață și speră că a putut să inspire oamenii prin ceea ce a putut ea să facă în jungla din Dominicană. 

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că  orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om. Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu  a zis  că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a spus Mellina după ce Daniel Pavel a anunțat că trebuie să-și ia „La revedere” de la colegii ei. 

 Sindy a izbucnit în hohote de plâns după plecarea Mellinei
Sindy a izbucnit în hohote de plâns după plecarea Mellinei[Sursa foto: Captură YouTube]

„În lumea artelor războiului, anumiți Războinici își capătă un supra-nume, al tău este „Furnicuța Războinică”. Iată că ai reușit să depășești căderile, așa cum faceți toți de la Survivor. Pentru tine, Mellina, toate acele curse și trasee, înseamnă ceva. Le iei cu tine acasă și vreau încă o dată să te felicit pentru tot parcursul tău la Survivor România 2021”, i-a spus și Dan Pavel.