Stiri

Meghan Markle și prințul Harry, dezvăluiri despre cel de-al treilea copil: „Văd totul diferit acum”

Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri despre cel de-al treia copil
Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri despre cel de-al treia copil
Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre cel de-al treilea copil. Ducii de Sussex, pregătiți să devină părinți pentru a treia oară?!

În urmă cu nouă luni, prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară! Fetița ducilor de Sussex a venit pe lume sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Santa Barbara, din California. După ce au renunțat la întatoririle lor regale, prințul și soția sa își cresc cei doi copii, pe Lilibet și Archie, în Calofornia. În cadrul unui interviu realizat de antropologul Jane Goodall, în septembrie 2019, pentru revista Vogue, prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit câți copii și-ar dori să aibă. Tot în cadrul discuției, ducele a adus în discuție și preocupările sale legate de mediu.

Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri despre cel de-al treia copil
Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri despre cel de-al treia copil[Sursa foto: Profimedia]

Câți copii își doresc, de fapt, ducii de Sussex?!

Prințul Harry: „Ceea ce trebuie să le reamintim tuturor este că acestea sunt lucruri care se întâmplă acum. Deja trăim asta. Suntem broasca din apă și deja a fost adusă să fiarbă. Este terifiant.”

Jane Goodall:  „Se întâmplă și s-a întâmplat. Este terifiant. Mai ales că tocmai ai devenit tată”.

Prințul Harry: „Știu.

Jane Goodall:  „Ei bine, este o diferență, nu-i așa?”

Citeste si: Prințul Harry îi sfătuiește pe oameni să renunțe la job-urile care nu îi împlinesc: „Să își pună sănătatea mintală și fericirea pe primul loc”

Prințul Harry: „ Totul este diferit acum.

Cred că, în mod ciudat, datorită oamenilor pe care i-am întâlnit și a locurilor în care am avut norocul să merg, am avut întotdeauna o legătură și o dragoste pentru natură. Văd totul diferit acum, fără îndoială. Dar mereu mi-am dorit să încerc și să mă asigur că, înainte de a avea un copil și de a spera să am copii…” 

Jane Goodall: „Nu prea mulți!” 

Meghan Markle: „ Maximum doi. Dar mereu m-am gândit: acest loc este împrumutat. Și, cu siguranță, fiind la fel de inteligenți precum suntem cu toții sau la fel de evoluați pe cât ar trebui să fim cu toții, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru următoarea generație”.

Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri despre cel de-al treia copil
Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri despre cel de-al treia copil[Sursa foto: Profimedia]

Ce se întâmplă dacă prințul Harry și Meghan Markle fac al treilea copil

În 2019,  prințul Harry a declarat că el și soția lui au de gând să aibă cel mult doi copii. Astfel, „Population Matters" le-a oferit ducilor de Sussex distincția de „Campionii schimbării”. În cazul în care fratele prințului William și fosta actriță americană se decid să aibă un al treilea copil.

Citeste si: Prinţul Harry cere din nou protecţia poliţiei pentru a se putea întoarce în Marea Britanie

Organizația ar fi dezamăgită, dar relaxată dacă Markle şi Harry ar decide să aibă un al treilea copil. Sperăm că nu o vor face, dar oamenii se răzgândesc în privinţa a tot felul de lucruri", au mai spus cei de la "Population Matters".