Stiri mondene

Meghan Markle, gafă imensă la Jocurile Invictus! Cum au taxat-o internauții: „Este incorect”

Meghan Markle, gafă imensă la Jocurile Invictus
Meghan Markle
Meghan Markle a făcut o gafă imensă la Jocurile Invictus. Uite despre ce este vorba!

Zilele trecute, Meghan Markle și Prințul Harry au fost prezenți în Olanda, pentru Jocurile Invictus. Ducesa de Sussex a făcut o gafă de zile mari, fără să își dea seama. Mai exact, fosta actriță a ales să picteze un omagiu foarte emoționant, steagul ucrainean cu cuvântul „ pace ” scris peste el. Totuși, internauții au observat greșeala ei, steagul era pictat invers. 

Citeste si: Dieta secretă a lui Meghan Markle! Cum arată meniul Ducesei de Sussex?!: „Am observat că am mai mută energie”

„Steagul ucrainean pe care l-a pictat este din păcate cu susul în jos'’, „Dragilor, Meghan Markle a scris pace pe steagul ei ucrainean, dar steagul ei este incorect. Este cu susul în jos'’, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Meghan Markle, gafă imensă la Jocurile Invictus
Meghan Markle

Meghan Markle, gazda unui podcast destinat femeilor, disponibil pe Spotify

Mehan Markle va fi gazda unui nou podcast ce va fi disponibil pe Spotify! Decizia a fost luată în urma mai multor negocieri cu directorii platformei de streaming. Podcastul Ducesei de Sussex este așteptat deja de admiratori de foarte multă vreme. Fosta actrița va purta discuții „aproape necenzurate” cu istorici și alți experți, în timp ce aceștia explorează originile stereotipurilor și definesc viețile femeilor. 

Citeste si: Meghan Markle și prințul Harry, dezvăluiri despre cel de-al treilea copil: „Văd totul diferit acum”

Acesta este Archetypes- podcastul în care disecăm, explorăm și subminăm etichetele care încearcă să le tragă pe femei înapoi. Voi  avea conversații cu femei care știu prea bine cum ne modelează gândirea aceste preconcepții. Și voi vorbi cu istoricii pentru a înțelege cum de s-a ajuns aici, în primul rând. (..) Pe măsură ce toți continuăm să abordăm era dezinformării, Archerwell Audio a considerat că este important să lucreze cu partenerii noștri pentru a se asigura că tehnologiile digitale pe care atât de mulți dintre noi le folosim în fiecare zi sunt înrădăcinate în principii puternice de încredere și siguranță. Suntem încurajați să continuăm acest proiect după discuțiile pe care le-am avut cu partenerii noștri. Obiectivul nostru este comun. Ne dorim să lucrăm îndeaproape cu echipa lor pentru politici, practici și strategii menite să crească gradul de conștientizare a creatorilor de conținut, să minimizeze răspândirea dezinformării și să susțină transparența”, a spus Meghan Markle.

Citește continuarea aici!