Stiri mondene

Megan Fox, mesaj pentru Machine Gun Kelly dupa ce a pierdut nominalizarea la primul premiu Grammy: "Nu am mai vazut niciodata asta la tine de cand te cunosc!"

megan fox
Megan Fox, mesaj pentru Machine Gun Kelly, după ce a pierdut la premiile Grammy  [Sursa foto: Instagram ]
Megan Fox i-a transmis un mesaj emoționant lui Machine Gun Kelly, după ce a pierdut trofeul la premiile Grammy.

Megan Fox și Machine Gun Kelly formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Cei doi au întors toate privirile cu ultima lor apariție de la premiile Grammy, acolo unde celebrul cântăreț a primit o nominalizare pentru Cel mai bun album rock al anului.

Citește și: Machine Gun Kelly, apariție controversată la American Music Awards: „De ce MGK este îmbrăcat precum un arici de mare?”

Artistul a pierdut trofeul, iar marele câștigător al acestei categorii a fost Ozzy Osbourne. Megan Fox a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu iubitul ei, alături de un mesaj emoționant. Deși Kelly a pierdut la categoria Cel mai bun album rock, Megan Fox consideră că iubitul ei a avut o realizare și mai mare. Ea a mărturisit că a văzut o nouă față a iubitului ei. 

„Felicitări pentru că ești în procentul foarte mic de artiști care au primit o nominalizare la Grammy. Ai gestionat acest proces cu o grație și o maturitate pe care nu le-am mai văzut niciodată la tine de când te cunosc și sunt atât de mândră de tine. Privind cum mergi în smerenie și recunoștință, să te vezi cum crești în tine și devii un om mai bun este o experiență nemăsurat mai satisfăcătoare decât să te uiți la acceptarea unui premiu.

Deși acestea vor veni... și acest lucru este irelevant, cred, dar nu voi trece niciodată peste cât de frumoasă este fața ta. Sper că într-o zi te vei vedea așa cum te văd eu. Te iubesc și voi păstra această amintire despre tine pentru totdeauna”, este mesajul postat de celebra actriță pe pagina ei de Instagram.

megan fox
Megan Fox i-a transmis un mesaj emoționant lui Machine Gun Kelly[Sursa foto: Instagram ]

Machine Gun Kelly și Megan Fox, ritual bizar

Megan Fox a vorbit într-un interviu pentru revistei Glamour UK pentru un ritual bizar pe care îl are cu iubitul ei, Machine Gun Kelly. Ea a mărturisit că cei doi „își consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”.

„Cred că acest aspect ar putea induce oamenii în eroare, poate aceștia își imaginează că stăm cu paharele mari, suntem ca în Game of Thrones și ne bem sângele unul altuia”, a declarat actrița.

„Sunt doar câteva picături, dar, da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional și doar pentru anumite ritualuri”, a mai spus Meghan Fox.