Stiri

Megan Fox şi Machine Gun Kelly, ritual îngrozitor. "Da, ne bem sângele unul altuia"

Megan Fox şi Machine Gun Kelly, ritual îngrozitor.
[Sursa foto: Facebook ]
Megan Fox a recunoscut că ea şi Machine Gun Kelly îşi beau sângele unul celuilalt.

Megan Fox nu doar că a recunoscut că ea şi logodnicul său, Machine Gun Kelly practică un ritual în care îşi beau sângele unul celuilalt, dar este şi supărată după ce a văzut reacţiile din social media.

Citeste si: Megan Fox a dezvăluit că suferă de tulburare dismorfică corporală: ”Am foarte multe insecurități”

Ritualul odios practicat de Megan Fox şi Machine Gun Kelly

Megan Fox şi Machine Gun Kelly formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul mondial. Cei doi s-au cunoscut în luna martie din 2020, în timpul filmărilor pentru pelicula „Midnight in the Switchgrass”. Două luni mai târziu, Megan şi Colson Baker, pe numele său real, au început să iasă împreună, iar în vara anului trecut și-au asumat public relația, după ce actrița a apărut în videoclipul „Bloody Valentine” al lui Machine Gun Kelly. De atunci, cele două staruri au fost implicate în mai multe scandaluri şi au stârnit multe controverse.

Megan Fox şi Machine Gun Kelly, ritual îngrozitor. "Da, ne bem sângele unul altuia"

Iar ultima poveste mediatică în care Megan şi Machine Gun Kelly au fost implicaţi pare că le depăşeşte pe toate. Se pare că cei doi îndrăgostiţi au o relaţie atât de specială, încât împreună practică un ritual extrem de ciudat şi de respingător. Megan Fox a recunoscut că ea şi iubitul său îşi beau sângele unul celuilalt. Aceste declaraţii au stârnit un val de reacţii în social media, mulţi declarându-se indignaţi. Megan s-a arătat deranjată de reacţia internauţilor şi a venit cu explicaţii.

Megan Fox şi Machine Gun Kelly, ritual îngrozitor. "Da, ne bem sângele unul altuia"

„Cred că a ne bea sângele unul altuia ar putea induce oamenii în eroare sau oamenii își imaginează că suntem ca în "Game of Thrones", bându-ne sângele unul altuia. Sunt doar câteva picături, dar da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional, doar în ritualuri", a declarat Megan Fox pentru Glamour UK.

Megan Fox, care a apărut pe prima pagină în Glamour UK în luna aprilie, a mai declarat că este pasionată de astrologie, practici metafizice şi meditații, precum și de practici ritualice.