Stiri mondene

Actrița Megan Fox s-a logodit cu rapperul Machine Gun Kelly! Unde a avut loc cererea în căsătorie?!: „Nu eram conștienți de sacrificiile pe care le vom face în relația noastră”

Actrița Megan Fox s-a logodit cu rapperul Machine Gun Kelly
Actrița Megan Fox s-a logodit cu rapperul Machine Gun Kelly [Sursa foto: Instagram]
Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit! Uite cum arată cererea în căsătorie!

Încă de la început, Megan Fox și Machine Gun Kelly, pe numele real Colson Baker, au reușit să-i cucerească pe fani cu povestea lor de dragoste. Actrița și rapperul american s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru pelicula „Midnight in the Switchgrass”. Cei doi și-au asumat public relația vara trecută, după ce actrița a apărut în videoclipul „Bloody Valentine” al iubitului ei.

Actrița Megan Fox s-a logodit cu rapperul Machine Gun Kelly
Actrița Megan Fox s-a logodit cu rapperul Machine Gun Kelly[Sursa foto: Instagram]

La trei luni de la finalizarea divorțului ei de Brian Austin Green, alături de care are trei copii, Machine Gun Kelly a cerut-o în căsătorie pe actriță.

Anunțul a fost făcut de Megan Fox, prin intermediul unui videoclip emoționant cu cererea în căsătorie pe contul personal de Instagram. Megan Fox a dezvăluit că după ce a răspuns cu „Da” la marea întrebare, și-au băut sângele unul altuia, fiind și detaliul neobișnuit observat de internauți. 

Citeste si: Ce spune Gonca Cilasun, actrița care o interpretează pe Halise, mama lui Sancar, în “Fiica ambasadorului”: “Nu am crescut cunoscând mereu adevărul, nici mamele noastre nu au fost mereu perfecte…”

„În iulie 2020 am stat sub acest bananier. Ne-am rugat pentru magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Nu eram conștienți de munca și sacrificiile pe care le vom face pentru relația noastră, intoxicați fiind cu iubire. Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad și după ce am râs cum nu am făcut-o niciodată, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în oricare viață anterioară și oricare viață ulterioară, am spus da... Apoi ne-am băut sângele unul altuia”, a scris Megan Fox pe contul ei de Instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Machine Gun Kelly, primele declarații despre inelul ales pentru Megan Fox

La rândul său, viitorul său soț, Machine Gun Kelly, a distribuit și el un videoclip cu inelul pe care l-a ales și le-a dezvăluit fanilor povestea din spatele acestuia. Inelul de logodnă a fost creat special pentru aleasa inimii sale, iar cele două pietre au o semnificație aparte. 

Citeste si: Engin Akyürek a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

„În această viață și în oricare viață. La adăpostul crengilor sub care ne-am îndrăgostit am întrebat-o dacă vrea să-mi fie soție. Știu că tradiția spune că există un singur inel, însă l-am proiectat încât să fie două pietre: smarald (piatra ei de naștere) și diamant (piatra mea de naștere)”, a scris rapperul american.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de the Blonde Don (@machinegunkelly)