Stiri

Meci România - Macedonia de Nord! Ianis Hagi a înscris un gol superb

Meci România - Macedonia de Nord! Cât e scorul?!
Meci România - Macedonia de Nord! Cât e scorul?!
Meciul dintre naționala României și Macedonia de Nord se dispută chiar în aceste momente pe Arena Națională. Află în timp real cât e scorul.

Update minutul 85: GOOOOOOOOOOOL ROMÂNIA! Ianis Hagi a marcat pentru scorul de 3-2. În mai puțin de cinci minute s-au înscris 3 goluri. Macedonenii s-au putut bucura de golurile lor doar un minut. 

Update minutul 83: Aleksandar Trajkovski  a înscris un gol pentru Macedonia. 

Update minutul 82: GOL Macedonia de Nord!  Ademi înscrie din apropiere și oaspeții vor forța egalarea în ultimele minute.

Update minutul 75 - Schimbare pe terenul României. Iese Denis Man. Ianis Hagi a intrat și el pe teren. 

Update minutul 72- Ocazie de gol pentru Macedonia de Nord

Update minutul 67- Ocazie de gol spectaculoasă a lui Mihăilă. Din păcate portarul Macedoniei reușește să rețină balonul. 

Meciul dintre România și Macedonia de Nord s-a disputat pe Arena Națională

România a debutat în seara aceasta contra Macedoniei de Nord, după care va înfrunta Germania (acasă) și Armenia (deplasare). Scorul a fost deschis de Florin Tănase care a primit pasa de la Vlad Chiricheș. Ulterior, în minutul 50, România a înscris încă un nou gol!

Meci România - Macedonia de Nord! Florin Tănase a înscris primul gol
Meci România - Macedonia de Nord! Florin Tănase a înscris primul gol[Sursa foto: Digi Sport]

La debutul său în echipa națională, Valentin Mihăilă, a înscris al doilea gol de la 23 de metri. Inițial, Valentin Mihăilă a fost pe banca de rezervă, însă a intrat pe teren în minutul 14 în locul lui Florinel Coman, fiind accidentat, cu o problema musculara. .