Stiri mondene

Maurice Munteanu: “Nu poți să stai că struțul, cu capul în nisip! (…) Mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente”

Maurice Munteanu: “Nu poți să stai că struțul, cu capul în nisip! (…) Mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente”
Maurice Munteanu: “Nu poți să stai că struțul, cu capul în nisip! (…) Mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente” [Sursa foto: Kanal D ]
Maurice Munteanu a povestit la „Dimineața cu noi” despre cel mai recent eveniment, Paris Fashion Week 2022, dar și despre situația din Ucraina.

Maurice Munteanu, celebrul jurat al emisiunii “Bravo, ai stil!” a venit astăzi, la “Dimineața cu noi”, unde ne-a împărtășit detalii importante ale unui eveniment important, care a avut recent în capitala Franței: Paris Fashion Week 2022. În contextul situației tragice din Ucraina, care a pus pe jar o lume întreagă, Maurice a abordat și acest subiect.

“Demna Gvasalia (n.r. designer de modă georgian, în prezent director creativ al unei renumite case de modă) este și el refugiat, a plecat în 1993 în condiții tragice de acolo (n.r.

Ucraina), și a dedicat acest eveniment situației din Ucraina”  a spus Maurice Munteanu.

Citeste si: Andreea Esca a fost șefa lui Maurice Munteanu! După ani de zile, fashion editorul spune de ce colaborarea nu a rezistat prea mult: "În mod natural, m-am întors la marea mea dragoste"

Maurice Munteanu, despre Paris Fashion Week: „Mi se pare important că Paris Fashion Week a continuat”

Celebrul jurat “Bravo ai stil!” a punctat de ce este important ca lucrurile să continue, marii creatori să vină în continuare cu proiecte, evenimente, colecții, fără însă a fi indiferenți la ceea ce se întâmplă în jur, conectați la problemele reale și atât de dramatice ale lumii în care trăim.  

„Mi se pare important că Paris Fashion Week a continuat, mai ales că industria a fost afectată de acești ani pandemici.

Evident că nu punem stop, că asta ar însemna să lăsăm zeci de mii de oameni fără locuri de muncă, dar mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente. (…) Ceea ce mi se pare important este că un nume ca al lui (n.r. Demna Gvasalia) a făcut treaba asta! Nu poți să stai că struțul, cu capul în nisip, asta este foarte clar” a concluzionat Maurice Munteanu, la “Dimineața cu noi”.