Stiri

Matthew Perry își serbează ziua de naștere pe 19 august! Câți ani împlinește Chandler Bing din Friends

matthew perry
Matthew Perry, în serialul-fenomen „Friends”  [Sursa foto: Captura Video]
Chandler Bing este unul dintre cele mai iubite personaje din serialul-fenomen „Friends”.

Matthew Perry este unul dintre cei mai cunoscuți actori. El l-a interpretat pe haiosul Chandler Bing din serialul-fenomen „Friends”. Pe data de 19 august 2022, Matthew Perry împlinește vârsta de 53 de ani. Personajul interpretat de celebrul actor a câștigat inimile milioanelor de fani, care îl consideră unul dintre cei mai amuzanți și atrăgători bărbați din serial.

matthew perry
Chandler Bing, jucat de actorul Matthew Perry [Sursa foto: Captura Video]

Matthew Perry a împlinit 53 de ani. Cele mai cunoscute roluri ale actorului

Matthew Perry, care a devenit celebru în rolul lui Chandler Bing în serialul „Friends”, își sărbătorește ziua de naștere pe 19 august. El a jucat alături de Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow și Courteney Cox din anul 1994 până în 2004.

Citeste si: Fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care locuiau Rachel și Monica

După încheierea serialului-fenomen, Matthew Perry a jucat în „Studio 60 on the Sunset Strip”, „17 Again”, „Go On” și „The Odd Couple”. De asemenea, actorul a jucat roluri principale și în filmele „Fools Rush In” și „The Whole Nine Yards”. Matthew Perry a fost nominalizat pentru patru premii Emmy, potrivit famousbirthdays.com.

Farmecul personajului Chadler Bing l-au ajutat pe Matthew Perry să aibă succes și în viața reală.

Celebrul actor a avut o relație cu Lizzy Caplan timp de șase ani de zile. El s-a logodit cu Molly Hurwitz în anul 2020, însă logodna s-a încheiat un an mai târziu. În trecut, el s-a întâlnit și cu actrițele Julia Roberts și Lauren Graham.  

matthew perry
Reuniunea actorilor din „Friends” [Sursa foto: Instagram]

Cât este averea lui Matthew Perry 

Chiar dacă nu a mai avut un rol mare de ani de zile, Matthew Perry are o avere uriașă. Recent, fanii serialului s-au bucurat să revadă o reuniune între cei șase cei mai buni prieteni, în „Friends: The Reunion”. Actorul în vârstă de 53 de ani nu a mai apărut pe micile ecrane din anul 2017, de la rolurile sale ca Ted Kennedy în „The Kennedys After Camelot”, Mike Kresteva în „The Good Fight” și Oscar Madison în „The Odd Couple”. Celebrul actor a filmat o scenă pentru producția Netflix „Don’t Look Up”, în 2021, dar scena nu a ajuns să apară în film.

În ciuda lipsei de roluri din ultimii ani, se pare că averea lui Matthew Perry este una impresionantă. Actorul ar avea o avere netă de aproximativ 120 de milioane de dolari, potrivit CelebrityNetWorth.ro. Publicația susține că actorii serialului „Friends” ar primi în continuare drepturi de autor pentru sitcom, care este în continuare extrem de vizionat. Este de menționat faptul că această informație nu a fost confirmată de niciunul dintre actori sau NBC.