Stiri

Fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care locuiau Rachel și Monica

Fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care locuiau Rachel și Monica
Fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care locuiau Rachel și Monica [Sursa foto: Captură YouTube]
Surpriză pentru fanii serialului „Friends”. Faimosul apartament în care locuiau Monica și Rachel se poate închiria. Cât costă o noapte?!

Începând de vineri, 21 mai, fanii serialului „Friends” vor avea ocazia să închirieze apartamentul în care locuiau Rachel și Monica, de pe booking.com sau Friends Experience.com. Din primele informații, apartamentul este disponibil doar pentru două nopți, 23 mai și 24 mai. Fanii pot rezerva locația cu două etaje pentru o experință peste noapte de la 45 de dolari.  

Fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care locuiau Rachel și Monica
Fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care locuiau Rachel și Monica[Sursa foto: Captură YouTube]

În cadrul campaniei intitulate „The Ultimate Sleepover”, oaspeții vor fi tratați cu un tur special, o cină, băuturi, dar și un meci de foosball în apartamentul lui Chandler și Joey.

Și asta nu este tot, fanii serialului „Friends” vor avea parte și de alte surprize plăcute. 

A fost anunțată data lansării episodului special „Friends”

A fost anunțată data lansării episodului special

Serialul „Friends” va fi lansat pe 27 mai, pe platforma de streaming HBO Max. De asemenea, vestea a venit însoțită de un teaser, în care apar cei șase actori din rolurile principale:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry.

Din primele informații, filmările au avut loc luna trecută, iar în două săptămâni, fanii serialului vor avea avea ocazia de a urmări  c elebrarea fără scenariu a celui mai iubit serial.Pelicula va aduce pe micile ecrane o mulțime de invitați, printre care David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington, Mindy Kaling și Malala Yousafzai.