Stiri mondene

Mario Fresh, dezvăluiri sincere despre copilăria sa: ”A fost jumătate distracție, jumătate muncă”

Mario Fresh, dezvăluiri sincere despe copilăria sa
Mario Fresh, dezvăluiri sincere despe copilăria sa [Sursa foto: Captură YouTube]
Mario Fresh a fost ”Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat. Artistul le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre copilăria sa. Uite ce dezvăluiri a făcut fostul concurent de la ”Exatlon România”!

Mario Fresh este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, având o serie de colaborări de succes. În 2014, îndrăgitul artist a lansat single-ul ”Am rămas cu gândul la tine”, în colaborare cu Alex Velea, hit ce i-a adus celebritatea atât în industria muzicală, cât și în rândul fanilor. În ediția de duminică, 19 septembrie 2021, Mario Fresh a fost ”Invitatul de 12” de la Radio Impuls. În emisiunea moderată de Cosmin Cernat, fostul concurent de la ”Exatlon România” le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre industria muzicală, dar și despre copilăria sa.

Mario Fresh, dezvăluiri sincere despe copilăria sa
Mario Fresh, dezvăluiri sincere despe copilăria sa[Sursa foto: Captură YouTube]

”Copilăria mea a fost una foarte fericită și normală. Am avut parte de multă iubire din partea familiei, din partea părinților, am avut și am în continuare o soră care mă iubește foarte mult și mă bucur foarte mult că a fost în viața mea, în copilărie am avut foarte multe de învățat de la ea.(...) Am avut parte de multă muncă, am participat la peste 100 de festivaluri de muzică pentru copii, am luat aproape toate locurile 1 și toate trofeele pe unde am fost.

Copilăria mea arăta jumătate distracție, joacă și copilărie în sine, și jumătate muncă, adică undeva la câteva ore studiu, ori pian- chitară, ori piesele pe care trebuia să le cânt în festivaluri. Au fost niște perioade foarte frumoase”
, a spus Mario Fresh.

Mario Fresh, dezvăluiri sincere despe copilăria sa
Mario Fresh, dezvăluiri sincere despe copilăria sa[Sursa foto: Captură YouTube]

Mario Fresh: ”Îmi place foarte mult de Céline Dion”

În continuarea, Mario Fresh le-a dezvăluit fanilor că în copilărie a cântat foarte multă muzică de la Céline Dion, motiv pentru care i-ar plăcea să colaboreze cu îndrăgita artistă. 

”Am studiat foarte multă muzică și îmi place foarte mult Céline Dion. Sunt fanul ei numărul 1, eu am cântat foarte multă muzică de la Céline Dion. Cântam mai sus decât ea când eram mic, la vârsta de 12-13 ani cântam la corul școlii și eram la vocea 1, cântam mai sus decât fete. Vocea 1 era doar cu fete.”, a mai adăugat Mario Fresh.

Invitatul de 12- Mario Fresh