Stiri mondene

Ce se întâmplă între Mario Fresh și Alexia Eram?! Mai sunt sau nu împreună?!

 Ce se întâmplă între Mario Fresh și Alexia Eram?! Mai sunt sau nu împreună?!
În ultimele zile, în mediul online s-a vehiculat că Mario Fresh și Alexia Eram nu mai formează un cuplu. Care este, de fapt, relația dintre cei doi?!

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar fanii adoră să-i vadă împreună. Însă în ultima vreme, fiica Andreei Esca a stârnit suspiciuni în mediul online după ce a fost fotografiată în timp ce dormea în brațele unui alt băiat în aeroport. Alexia Eram a plecat în vacanță cu mai mulți prieteni, fapt care le-a stârnit curiozitatea fanilor și l-au acaparat pe Mario Fresh cu întrebări despre relația lui cu Alexia. La ultima fotografie pe care a postat-o pe rețelele de socializare, fanii nu s-au putut abține să nu-i scrie comentarii, însă fără niciun răspuns. 

„Nici eu nu cred ca mai este cu Alexia având în vedere că nu vrea sa ne raspundă. Ce e atât de greu? Da sau nu”, „V-ați despărțit?”, „Mai ești cu Alexia?”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor. 

Alexia Eram și Mario Fresh nu mai formează un cuplu?! 

Niciunul dintre cei doi artiști nu au comentat speculațiile din mediul online, dar cu toate acestea, bănuim că cei doi își vor reveni la normal după ce Alexia se va întoarce acasă. În interviurile pe care le-a dat de-a lungul timpului, Mario Fresh a recunoscut că Alexia este o iubită mai geloasă, dar cu toate acestea, au reușit să treacă cu bine peste toate momentele mai grele din relația lor. În plus, în ultima interviu, Mario Fresh a spus că relația lui cu Alexia Eram este una transparentă. 

„Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a fost răspunsul dat de Mario Fresh.