Stiri mondene

Maria și Albert de la Survivor România s-au contrazis în direct pe imaginile cu sărutul: „Se vede din cameră, dar asta nu înseamnă că te-am pupat”

Maria și Albert de la Survivor România s-au contrazis în direct pe imaginile cu sărutul
Maria și Albert au vorbit despre celebrele imagini de la Survivor România în care se vedea că Războinicul o sărută pe Maria. Cei doi nu se pot pune de acord.

Imaginile cu Albert care a sărutat-o pe Maria în timpul nopții la Survivor România au devenit virale, astfel că, la întoarcerea în țară, cei doi au fost întrebați care este adevărul din spatele imaginilor. Albert neagă vehement că ar fi sărutat-o pe Maria, în vreme ce Maria spune că nu își amintește acea seară și nu prea știe ce să creadă. 

Albert și Maria s-au fâstâcit în fața imaginilor cu sărutul din miez de noapte de la Survivor România

Albert: Aici vreau să lămurim treaba asta pentru că noi am mai avut discuția asta, dar nu s-a dat și i-am zis în felul următor: „Mai ții minte acum două seri?! Ea doar a văzut imaginile și i s-a spus „te-a sărutat”. Normal că ea a reacționat imediat, dar nu s-a gândit după și i-am explicat: E adevărat că în urmă două seri toată lumea dormea și eu m-am aplecat și ți-am spus ceva la ureche?! E adevărat?

Maria și Albert de la Survivor România s-au contrazis în direct pe imaginile cu sărutul

Maria: Știu ce am vorbit noi doi, Albert atunci, și te-am crezut. Prima mea reacție a fost: ce s-a întâmplat? Mi s-a spus că auy apărut clipuri cu noi când ne-am pupat și eu am zis: stai puțin că eu cu lbert nu ne-am pupat niciodată. Și am înțeles că asta s-a întâmplat noaptea în somn. Prima reacție a fost: omul ăsta nu este cum trebuie, are ceva psihic. Prima reacție a fost să mă iau de el, să mă supăr, după care el mi-a explicat că într-o seară el îmi șoptea ceva la ureche și eu ulterior mi-am amintit acest lucru. Întrebarea mea este alta: eu am înțeles că el la interviuri a recunoscut că pe mine m-a pupat și acolo în competiție mi-a spus că nu m-a pupat. Ori a fost o teamă a lui să-mi recunoască mie în față lucrul ăsta,ori e somnambul.

Albert: Întrebarea a fost în felul următor: ai pupat-o vreodată pe Maria? Și am spus „da”. Dar nu acolo. Te-am pupat o dată pe frunte.

Maria: Da, m-ai mai pupat și pe obraz, dar nu în camp. Nu-mi dau seama dacă eu mă mișc acolo. Se vede foarte clar că el mă pupă pe mine.

Albert: Se vede din cameră, dar asta nu înseamnă că te-am pupat.

Maria: Știi ce-mi amintesc eu? Atunci când ne-am șoptit eu la ureche, îți șopteam și eu la ureche.

Maria și Albert de la Survivor România s-au contrazis în direct pe imaginile cu sărutul

Albert: Păi aici s-a dat doar treaba asta, nu s-a dat toată continuarea.

Maria: M-am gândit atunci: dacă îmi făcea altceva, dacă mă pipăia, cine știe ce mai face el noaptea când dorm lângă el.

Întrebați dacă s-au plăcut vreodată ca iubiți, cei doi au spus că nu, ci s-au înțeles foarte bine și nu se văd ceva mai mult decât prieteni.