Stiri mondene

Maria Hîngu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Am picat într-o strategie proastă”

Maria Hîngu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România
Maria Hîngu a oferit noi declarații despre plecarea sa din competiția Survivor România. Ce spune fosta Războinică despre strategia care a fost aplicată?!

Maria Hîngu este ultima concurentă eliminată din echipa Războinicilor de la Survivor România. Concurenta a fost la egalitate de voturi cu Albert, ambii având patru voturi din partea echipei. Războinica a declarat în cadrul unui interviu pentru WOWnews că strategia pe care au stabilit-o cu toții, aceea de a elimina concurentul care nu aduce puncte în săptămâna respectivă, nu a fost una tocmai bună. Cu toate acestea, Maria se simte resemnată, mai ales că a simțit că ea va fi cea care va părăsi competiția. 

Maria Hîngu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

„Sunt super bine, adică m-am împăcat cu gândul imediat ce mi-a venit gândul că o să fiu eliminată, am simțit asta, după cum am  spus. Imediat cum  am ajuns în consiliu, deja acolo eram... Eu cred foarte mult în semne. Când am văzut ce traseu avem și știind că exact pe traseul ăla am început competiția, iar acum aveam iar același traseu, eram după două meciuri pierdute, trebuia să plece cineva de la noi, unu la mâna, doi la mână am ajuns să le fac băieților acele dread-uri la barbă. 

Maria Hîngu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

Ne hotărâsem să le facem băieților în momentul în care vom câștiga două consilii și vom avea un consiliu  liniștit, să fim acolo doar spectatori. Oglinda trebuia să se termine pentru noi perfect, așa cum a fost când au intrat Marius, Sindy și Romina. S-a închis oglinda mea. Am început traseul cu pirații, am încheiat traseul cu pirații. Am început la traseul cu pirații fără să aduc punct, dar am încheiat traseul cu 2 puncte, am bătut-o atât pe Elena, cât și pe Ana, iar asta mă bucură pentru că mi-am completat eu parcursul în competiție”, a declarat Maria, fosta Războinică.  

Maria Hîngu, fosta Războinică de la Survivor România: Eu nu voiam să votez din punct de vedere sportiv pentru că... 

„Am picat într-o strategie proastă. Toată lumea a fost de acord să votăm din punct de vedere sportiv. Eu nu voiam să votez pe criteriu sportiv pentru că pentru mine înseamnă foarte mult partea socială, contează foarte mult să mă simt bine în camp. Acum nu mai avem cum să votăm social", a mai declarat Maria.