Stiri mondene

Maite Perroni este în culmea fericirii. Regina telenovelelor se pregătește să devină mamă. Doar trei luni o despart pe actriță de fetița ei: ”Ne simțim profund recunoscători lui Dumnezeu și vieții”

Maite Perroni este însărcinată
Maite Perroni este însărcinată
Maite Perroni și Andrés Tovar trăiesc cele mai frumoase momente. Cei doi urmează să devină părinții unei fetițe. Declarațiile faimoasei actrițe legate de sarcină.

Maite Perroni a devenit în ultimul deceniu o regină a telenovelelor, având o mulțime de apariții pe micile ecrane, alături de William Levi. De asemenea, artista și-a continuat cariera muzicală și a lansat mai multe piese de-a lungul anilor Protagonista telenovelelor “Rebelde”, “Triumful dragostei”, “Singură pe lume” și “Tată de-a gata” trăiește unul dintre cele mai fericite episoade din viața ei.

Maite Perroni este însărcinată
Maite Perroni 

Citește și: Alina Sorescu, despre perioada delicată prin care trece. Artista a oferit primele declarații după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetiţele: ”E o situație grea. Când plâng fetițele, plâng și eu”

În aproximativ trei luni, actrița și partenerul ei de viață vor deveni părinții unei fetițe și sunt foarte fericiți. a sfârșitul lunii martie ea a avut parte de un baby-shower ca la carte, cu flori, baloane colorate și cadouri pentru bebeluș. 

Citește și: Îți mai aduci aminte de Celina din serialul „Rebelde”?  Estefania Villarreal a slăbit foarte mult și arată spectaculos

Sunt ferm convinsă că Andrés va fi un tată minunat. Și că fetița noastră va fi foarte iubită, bine îngrijită și răsfățată. Sperăm să o putem ghida bine prin viață”, a declarat Maite Perroni celor de la “Caras”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Caras México (@carasmexico)

Cum a împărtășit Maite Perroni cu toți urmăritorii ei vestea că este însărcinată

Maite Perroni și Andrés Tovar trăiesc o fericire deplină. Ea și partenerul său de viață au făcut marea dezvăluire în cadrul unui filmuleț postat pe contul ei oficial de Instagram. „Acum da, să înceapă acest 2023, plin de iubire și de tot ceea ce vă doresc inimile, să fie un an minunat pentru toată lumea“, se arată în textul care însoțește videoclipul.

Ne simțim profund recunoscători lui Dumnezeu și vieții pentru că ne-au permis să ne întemeiem o familie ”, a adăugat ea în cadrul filmulețului. Maite a ales să prezinte vestea venirii pe lume a bebelușului.  

Maite Perroni este însărcinată
Maite Perroni și Andrés Tovar  

Citește și: Îți mai aduci aminte de Miguel din serialul „Rebelde”?! Cum arată Alfonso Herrera la 15 ani de la finalul telenovelei

Mesajele de bucurie din partea celor apropiați nu au întârziat să apară, precum cel al lui Michelle Renaud: „Felicitări, Mai, acum vei întâlni cea mai mare iubire din lume! Cel mai frumos lucru care există“, a scris ea. Eugenio Siller le-a trimis mesajul: „Wow, felicitări, sunt atât de emoționat!“; iar Fernanda Castillo a postat: „Atât de fericită, atât de emoționată, atât de frumoasă“. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Maite Perroni Beorlegui (@maiteperroni)

Deși a declarat că va sta o perioadă departe de platourile de filmare,  Maite Perroni  (care pe 9 martie a împlinit 40 de ani) nu va renunța însă la cariera muzicală. La scurt timp după ce va naște, pe 25 august, ea va pleca într-un turneu de revenire a trupei RBD, alături de Dulce Maria, Anahi, Christian Chávez și Christopher von Uckermann (fără Alfonso Herrera). Aceștia vor avea concerte în mai multe țări din America de Sud și America de Nord, precum Columbia, Mexic, Brazilia și Statele Unite.