Stiri mondene

Video. Madonna, ipostaze provocatoare în emisiunea lui Jimmy Fallon. Artista și-a arătat fundul în direct

Video. Madonna, ipostaze provocatoare în emisiunea lui Jimmy Fallon. Artista și-a arătat fundul în direct
Madonna nu încetează să ne mai uimească. Artista s-a întins pe biroul lui Jimmy Fallon în timpul emisiunii „Tonight Show”.

Madonna a făcut un adevărat spectacol în timpul emisiunii lui Jimmy Fallon. Aritsta a venit îmbrăcată într-o rochie neagră extrem de scurtă care lăsa la vedere formele sale voluptoase. Cântăreața în vârstă de 63 de ani s-a întins la un moment dat pe biroul prezentatorului, spre marea disperare a acestuia, care și-a dat sacoul jos de pe el și l-a pus pe artistă. Însă pentru Madonna conceptul de „rușine” era necunoscut pentru că după toată isteria prezentatorului, aceasta și-a ridicat rochia, lăsând la vedere fundul. 

Madonna a făcut gestul după ce i-a povestit lui Jimmy Fallon că James Baldwin reprezintă o sursă de inspiraţie pentru ea.

Madonna, ipostaze provocatoare în emisiunea lui Jimmy Fallon. Artista și-a arătat fundul în direct
Madonna, ipostaze provocatoare în emisiunea lui Jimmy Fallon. Artista și-a arătat fundul în direct[Sursa foto: Captură YouTube]

„Arta este importantă în viaţa noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspiraţie minunată pentru mine şi pentru show-ul meu (Madame X – n.r.). Şi unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiştii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea.

Aşa că sper că ţi-am tulburat pacea, atât ţie în această după-amiaza, cât şi celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînţeles”
, a spus Madonna, în show-ul de televiziune.