Stiri mondene

Madonna, fotografie surprinzătoare cu cei șase copii ai săi, de Ziua Recunoștinței: „Ești o mamă minunată!”

madonna
Cum a petrecut Madonna alături de copiii ei, de Ziua Recunoștinței  [Sursa foto: Instagram]
Madonna a postat mai multe fotografii de la Ziua Recunoștinței, unde a petrecut alături de cei șase copii.

Madonna este una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume, care s-a remarcat întotdeauna prin aparițiile ei excentrice. Chiar dacă are 64 de ani, celebra cântăreață îmbrăcată haine la fel de îndrăznește ca atunci când s-a lansat în domeniul muzicii.

Cu ocazia unei sărbători foarte importante, Ziua Recunoștinței, Madonna a postat mai multe fotografii alături de cei șase copii ai ei. Vedeta le-a arătat tuturor cum s-a distrat în această zi specială, care este menită pentru a fi petrecută alături de oamenii cei mai apropiați.

În prima fotografie, Madonna apare alături de fiica ei cea mare, Lourdes Leon. Imaginea care le-a atras atenția tuturor îi surprinde pe toți copiii celebrei artiste.

Citește și: Madonna uimește din nou! Artista s-a sărutat pasional cu Tokischa în fața unui altar în cel mai nou clip lansat

Madonna s-a fotografiat lângă Lourdes, 26 de ani, Rocco, 22 de ani, David, 17 ani, Mercy, 16 ani, și gemenele Stella și Estere, 10 ani.

Fotografiile au stârnit imediat reacții din partea internauților, care au lăudat-o pe Madonna pentru faptul că est eo mamă minunată.

„Copiii au crescut atât de frumos! Ești o mamă minunată! O putem vedea la copiii tăi!”, „Îmi pare bine să vă văd pe toți împreună”, „Ești un artist uimitor, mamă, model și ființă umană”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Madonna le-a primit la postare.

madonna
Madonna, fotografie surprinzătoare cu cei șase copii ai săi, de Ziua Recunoștinței[Sursa foto: Instagram]

Madonna, criticată pentru operațiile estetice

Unii dintre fanii nu au putut trece peste modul în care Madonna arată în prezent. Chiar dacă artista a vrut să împărtășească un moment special din familia ei, internauții au observat faptul că niciunul dintre copii nu arată cu adevărat fericit. Mai mult decât atât, Madonna a fost criticată pentru că nu este un exemplu pozitiv pentru ei.

„Nu există bucurie în aceste fotografii”, „Este cu înfricoșător cum nimeni nu arată cu adevărat fericit...”, „Ce exemplu îngrozitor le dai copiilor tăi încercând să fii următoarea Kardashian cu toate acele operații estetice grotești. Atât de groaznic”, „Este atât de trist că Madonna se așteaptă să credem că arată nemaipomenită fără toate aceste imagini filtrate”, „Vă rugăm să încetați să vă distrugeți cu operații plastice”, „Nici măcar nu o mai pot recunoaște pe Madonna”, au remarcat internauții în secțiunea de comentarii.