Stiri mondene

Mădălina Pamfile, primele declarații după ce a fost eliminată din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Drumul meu s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru fiecare vot”

Mădălina Pamfile, primele declarații după ce a fost eliminată din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile [Sursa foto: Instagram]
După ce a fost descalificată din cadrul competiției ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Mădălina Pamfile a făcut primele declarații referitoare la eliminarea sa. Uite ce mesaj le-a transmis fosta concurentă susținătorilor!

Mădălina Pamfile, una dintre cele mai bune concurente de la „Bravo, ai stil!Celebrities”, a fost eliminată
din competiția fenomen de la Kanal D. În condițiile în care fosta concurentă a avut un parcurs memorabil de-a lungul edițiilor, eliminarea ei este una regretată de publicul show-ul de fashion. Anunțul neașteptat a fost făcut de Ilinca Vandici în gala „Bravo, ai stil” din 27 noiembrie. După vestea tristă, Mădălina Pamfile a postat un mesaj pe Instagram, acolo unde le-a dezvăluit susținătorilor ce se întâmplă cu ea.

În încheiere, fosta concurentă a ținut să menționeze că o să le pregătească fanilor numeroase surprize plăcute.

Mădălina Pamfile, primele declarații după ce a fost eliminată din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile[Sursa foto: Instagram]

„După cum ați aflat, drumul meu în competiția “Bravo, ai stil” s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate. Vă mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu în competiție. Nu mă asteptam să primesc atâta energie bună din partea publicului și vă mulțumesc, vă mulțumesc că ați rezonat cu mine! Vă promit multe surprize, multe lucruri noi ce sunt sigură ca o sa vă placă”, a scris Mădălina Pamfile pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pamfile Madalina (@pamfilemadalina)

Mădălina Pamfile, infectată cu COVID-19

Mădălina Pamfile a lipsit din platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la ultimele două ediții. Inițial, prezentatoarea show-ului a anunțat că fosta concurentă a plecată din țară, pentru a rezolva câteva probleme de familie. Ulterior, starea Mădălinei s-a complicat, iar la începutul galei de sâmbătă seara, Ilinca Vandici a făcut un anunț uluitor, spunând că fosta concurentă a fost infectată cu COVID-19, acesta fiind și motivul descalificării.

Mădălina Pamfile, primele declarații după ce a fost eliminată din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile[Sursa foto: Instagram]

”Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gală sunt sub semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții, Mădălina Pamfile nu a putut fi alături de noi, ea se află în afara granițelor țării pentru a rezolva unele probleme familiale. Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Mădălina ne-a anunțat că, din păcate, este infectată cu Sars-Cov-2 și iarăși spun, din păcate, pentru că Mădălina Pamfile nu mai face parte din competiția <Bravo, ai stil! Celebrities>”, a spus Ilinca Vandici.

În competiția de la Kanal D au rămas concurentele Anda Adam, Adina Hallas, Nicoleta Dragne, Raluca Dumitru, Viviana Sposub, Mellina și Ruxi. Cele șapte celebrități se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de lei și pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.