Stiri mondene

Mădălina Pamfile, noi detalii despre descalificarea sa de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Mi-a părut rău! Îmi doream să ajung până la final”

Mădălina Pamfile, noi destalii despre descalificarea sa de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile, noi destalii despre descalificarea sa de la „Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, Mădălina Pamfile a vorbit despre eliminarea sa din competiția fenomen de la Kanal D, dar și despre fostele sale colege de platou. Uite ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă!

Mădălina Pamfile, una dintre cele mai bune concurente de la „Bravo, ai stil!Celebrities”, a fost eliminată
din competiția fenomen de la Kanal D. Anunțul a fost făcut de Ilinca Vandici în gala „Bravo, ai stil”
din 27 noiembrie. Reamintim că prezentatoarea TV a dezvăluit că fosta concurentă a fost infectată cu COVID-19, acesta fiind și motivul descalificării. Invitată, marți, în platoul emisiunii „Teo Show”, Mădălina Pamfile a vorbit despre eliminarea sa, dar și despre despre fostele sale colege.

Mădălina Pamfile, noi destalii despre descalificarea sa de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile, noi destalii despre descalificarea sa de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

„La început am simțit lipsa pentru că mă obișnuisem cu programul, cu ritmul de viață și cu anumiți oameni. Mi-a  părut rău așa că îmi doream să ajung până la final, dar nu am avut ce să fac. Atunci când călătorești și intri  în contact cu alți oameni, te aștepți că se poate întâmpla, Vreau să lămuresc chestia asta, pentru că multă lume au  zis că de ce nu am intrat în carantină atât eu, cât și colegele mele de platou. Noi avem câteva zile o pauză  între filmări.Eu am plecat din țară cu test negativ, iar când m-am întors a ieșit pozitiv.De aceea nu au zis nimic
în a doua emisiune pentru că am repetat testul și trebuia să așteptăm ca să confirm 100% că sunt pozitivă și  nu puteam să părăsesc țara respectivă. Colegele mele nu au intrat în contact cu mine pentru că eu când am plecat  mi-a ieșit testul negativ”,  a spus Mădălina Pamfile.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pamfile Madalina (@pamfilemadalina)

Mădălina Pamfile, părere sinceră despre fostele sale colege 

Când a fost întrebată cum și-ar caracteriza fostele colege, fiind o persoană asumată și diplomată, Mădălina Pamfile a avut cuvinte de laudă chiar și despre persoanele cu care a avut anumite conflicte de-a lungul edițiilor. Prezentatorii tv au rămas uimiți să audă că Mădălina Pamfile are o părere bună chiar și despre Ioana Filimon, cea alături de care nu a avut o relație foarte bună în ultima parte a participării sale în cadrul comeptiției. 

Mădălina Pamfile, noi destalii despre descalificarea sa de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile, noi destalii despre descalificarea sa de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana mi se pare o fată inteligentă, are cuvintele la ea. Adina Halas mi se pare o femeie din toate  punctele de vedere. Când ea vorbește, toată lumea ascultă, știe să se impună. Anda Adam mi se pare o fată bună,  nu mă așteptam. Era cea mai cunoscută dintre noi. Îți punea la dispoziție tot ce avea. Mellina mi se pare inofensivă, drăgălașă. Nicoleta mi se pare o tipă foarte curajoasă, se aruncă tot timpul. Raluca Dumitru mi se pare dezinvoltă și poate să facă față oricărei situații. Ruxi este o tipă  foarte creativă și spontană. Ioana Filimon mi se pare că are simțul umorului foarte bine  dezvoltat, mi se pare că este o tipă bună”, a mai adăugat Mădălina.

Bursucu': Dacă te-am fi întrebat cum e Ioana Filimom după acea discuție... 

Mădălina Pamfile: Dar ea tot timpul ne-a făcut să râdem. 

Teo Trandafir: Dar atunci, la cald.... 

Bursucu': Nu ai mai fi spus că are simțul umorului. 

Mădălina Pamfile: Păi atunci clar nu a avut simțul umorului. Eu fac o generalizare acum. Nu puteam să-i neg această calitate.