Stiri

Lună Nouă în Leu pe 16 august 2023. Cum ne afectează

Lună Nouă în Leu pe 16 august 2023. Cum ne afectează
Pe 16 august 2023 vom avea parte de o Lună Nouă, de data această în Leu. Iată ce schimbări sunt anunțate și cum ne afectează!

Luna Nouă în Leu are loc pe 16 august 2023 și aduce schimbări pentru fiecare om în parte, reprezintă începutul unui ciclu lunar proaspăt. Pe măsură ce ciclul lunar începe, putem șterge ceea ce nu ne mai priește în propriile noastre vieți, mai ales când vine vorba de emoțiile noastre. Lunile Noi sunt un moment puternic pentru a stabili intenții pentru perioada următoare și putem folosi energiile Lunii Noi pentru a ne clarifica pe ce dorim să ne concentrăm în viața noastră și pentru a scăpa de energiile negative, dar și de lucrurile care nu ne dau voie să evoluăm.

Lună Nouă în Leu pe 16 august 2023

Luna Nouă în Leu 2023 se conectează la spiritul zodiacal al Leului și urmează un moment excelent pentru a ne concentra pe propria persoană și pentru a evolua, iar Luna Nouă a Leului ne sprijini în acest sens. Energia Lunii în Leu ne ajută să intrăm în contact cu pasiunile noastre, să ne întoarcem la proiecte sau hobby-uri de care am uitat și să dăm prioritate bucuriei și ușurinței.

Leul este un lider puternic și, de asemenea, incredibil de ambițios și îi place să-și asume șansele de a reuși în ceva ce alții nu sunt suficient de curajoși sau nu sunt capabili să încerce. Ei orientați spre afaceri nu vor fi pe deplin mulțumiți până când nu vor ajunge în top. Luna Nouă în Leu 2023 este un prilej perfect pentru a încerca noi oportunități, de a interacționa cu alte persoane și de a începe noi proiecte.

Luna Nouă în Leu 2023
Cum ne afectează Luna Nouă în Leu[Sursa foto: Pixabay ]

Citește și: Horoscop săptămânal 14-20 august 2023: Vărsătorii ar putea resimți o încărcătură emoțională din cauza conversațiilor sau evenimentelor neplăcute. Săgetătorii se implică în numeroase activități menite să îi promoveze

Venus în Retrograd 2023

Venus este retrograd în zodia Leu din 23 iulie 2023 până în luna septembrie. Venus retrograd este un fenomen ceresc care apare atunci când planeta Venus pare să se deplaseze înapoi pe orbita sa din perspectiva noastră, de pe Pământ.

Acest eveniment are loc la fiecare 19 luni și durează aproximativ 40 de zile.  Venus reprezintă planeta iubirii, a frumuseții și a bogăției materiale, așa că atunci când retrogradează, are un impact semnificativ asupra acestor domenii din viața noastră. Venus retrograd este o oportunitate pentru creștere și descoperire de sine.

Venus retrograd
Venus este retrograd[Sursa foto: Pixabay ]

Cum ne afectează Luna Nouă în Leu 2023

Luna Nouă în Leu 2023 reprezintă noi începuturi, dacă ceva iese din viața ta în această perioadă, există întotdeauna oportunitatea de a începe din nou. Luna Nouă în Leu va fi resimțită cel mai puternic de către Lei, acești nativi se vor descoperi cu adevărat și vor străluci în perioada următoare. Se anunță o perioadă cu multe piedici pentru nativii din Capricorn, care se agață de dureri care le împiedică evoluția și trăiesc în trecut, fiind blocați acolo.

Citește și: Superstiții și tradiții de Sfânta Maria. Ce nu ai voie sa faci