Stiri mondene

Ghinionul se ține scai de Culiță Sterp. Cântărețul își ia adio de la concertele din străinătate

Lovitură pentru Culiță Sterp. Adio concerte în străinătate
Lovitură pentru Culiță Sterp. Adio concerte în străinătate [Sursa foto: Facebook]
Lovitură grea pentru Culiță Sterp. Tribunalul Cluj a respins cererea artistului de a merge în Spania pentru a-și susține concertul.

Răsturnare de situație în cazul interpretului de muzică de petrecere Culiță Sterp. Artistul nu mai poate părăsi țara, după ce a fost trimis în judecată pentru că a produs un accident rutier, la Cluj Napoca, fiind sub influența drogurilor și a alcoolului. Cu doar câteva zile înainte, judecătorii acceptaseră solicitarea artistului de a-l lăsa să plece din țară, însă procurorii au contestat decizia și au avut câștig de cauză.

Lovitură pentru Culiță Sterp
 Culiță Sterp[Sursa foto: Facebook]

Culiță Sterp e urmărit de ghinion

Tribunalul Cluj a admis Parchetului împotriva hotărârii Judecătoriei Cluj-Napoca din 17 ianuarie, prin care i se permitea lui  Culiță Sterp să plece în Spania, pentru a susține un concert.

"În baza articolului 215, alin. 2, litera A din codul de Procedură penală respinge cerea formulată de către inculpatul Sterp Nicolae cu privire la încuviințarea părăsirii limitei României."

se arată în decizia instanței, potrivit Clujjust.

De asemenea, interpretul este obligat la plata cheltuielilor de judecată, în valoare de 100 de lei. Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar și a primit interdicție de a părăsi țara, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a provocat un accident în care a fost rănit grav un bărbat. Cântărețul a fost reținut inițial pentru 24 de ore.

Potrivit poliţiştilor, artistul era băut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.

Lovitură pentru Culiță Sterp
 Culiță Sterp[Sursa foto: Facebook]

Cum a ajuns Culiță Sterp să fie trimis în judecată

Amintim că Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj-Napoca. La momentul accidentului artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor stupefiante, potrivit polițiștilor. Acesta s-a ciocnit de un alt automobil.

Solistul a scăpat nevătămat, însă celălalt șofer a fost rănit. Victima, în vârstă de 32 de ani, a fost transportată la spital, din fericire în stare stabilă.

Citește și: Ce spun Daniela Iliescu și Culiță despre declarațiile controversate ale mamei Getei: „Ea tot timpul mi-a insuflat că...”

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum, artistul trece cu viteză pe o stradă din Cluj. În urma acestuia apare o maşină de poliţie, pe care cel mai probabil a depăşit-o. Pe lângă scandalul enorm iscat de acest accident, Culiță Sterp s-a ales și cu alte neplăceri. Pe de-o parte nu va mai putea să părăsească țara, ceea ce înseamnă: adio concerte în străinătate, iar pe de altă parte este nevoi să scoată din buzunar și banii pentru cheltuielile de judecată.