Stiri mondene

Loredana Groza și-a luat fanii prin surprindere cu această decizie radicală. Cântăreața și-a anulat toate concertele și a decis să plece din țară

Loredana Groza și-a anulat toate concertele
Loredana Groza [Sursa foto: Facebook]
Decizia radicală pe care a luat-o Loredana Groza în plin sezon de concerte. Tatăl artistei a rupt tăcerea și a dezvăluit motivele pentru care fiica sa a plecat din țară.

Fanii Loredanei Groza ar putea să fie dezamăgiți când vor auzi această veste neașteptată. Cu toate că luna martie, care se apropie rapid, este una extrem de bogată în spectacole pentru artiști, Loredana Groza și-a anulat toate concertele și a decis să plece din România. Alături de fiica sa, cântăreața și-a făcut bagajele și s-a dus peste mări și țări, pe urmele Iuliei Vântur, tocmai în India. În cadrul unui interviu, tatăl artistei a oferit detalii referitoare la decizia pe care a luat-o fiica sa. 

Loredana Groza și-a anulat toate concertele
Loredana Groza[Sursa foto: Facebook]

„Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu. Mereu unde a fost plecată, în lumea asta, în Brazilia sau în altă parte, motivul a fost participarea sa la concerte.

La fel și în Canada, de câte ori a fost și pe acolo. Și când a ajuns data trecută, în India, și atunci a făcut un cântec. Așa e când pasiunea nu te lasă. A plecat acum două zile, a renunțat o lună la spectacole, cât timp va sta acolo”
, a spus tatăl artistei, Vasile Groza, pentru  Playtech Știri.

Citește și: Loredana Groza, primele declarații după ce a câștigat premiul pentru ”Cea mai sexy vedetă din România”: „Este o stare de grație”

Fiorii dragostei au reapărut în viața Loredanei Groza. Cântăreața, îndrăgostită de colegul său de platou, Mickey Rourke 

Recent, Loredana Groza  a trăit una dintre cele mai frumoase perioade a vieții sale și nu s-a ferit să împărtășească și cu fanii săi momentele speciale din viața sa. Artista se poate mândri cu o carieră de succes atât în muzică, cât și în televiziune, iar de curând un alt vis de-al său a prins contur.

Loredana Groza și-a anulat toate concertele
Loredana Groza[Sursa foto: Facebook]

Vedeta se pregătește intens pentru noul film în care va juca, regizat de Ciprian Mega. Loredana este foarte entuziasmată de producție, mai ales că l-a întâlnit pe actorul Mickey Rourke, pe care îl admira de foarte mult timp.

Citește și: Loredana Groza a împărtășit câteva dintre secretele ce o mențin în formă: „Trebuie să ai o viață disciplinată”. La ce alimente a renunțat artista

„M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici… împreună pe platoul de filmare, un film scris & regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a scris Loredana Groza, pe pagina sa de Instagram.