Stiri mondene

Lora, primele declarații după rapel. Ce simptome a avut artista?!

Lora, primele declarații după rapel
Lora, primele declarații după rapel [Sursa foto: Facebook]
Loraa lipsit joi din emisiune din cauza unor simptome avute în urma rapelului cu vaccinul Moderna. Artista a povestit de ce nu a putut merge la emisiune joi.

Lora a făcut a doua doză de vaccin marți, fapt care i-a dat puține bătăi de cap. Artista a avut câteva simptome, fapt care a făcut-o să lipsească joi de la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove. Însă după o zi de repaus Lora se simte mai bine, iar în dimineața zilei de vineri a făcut un live pe Facebook în care le-a spus fanilor din mediul online prin ce a trecut. 

Lora, primele declarații după rapel
Lora, primele declarații după rapel[Sursa foto: Facebook]

Ce simptome a avut Lora după rapelul cu vaccinul Moderna?!

„Ca să vedeți cum trece timpul. Luni m-am trezit foarte greu. Luni pe după amiază vine Andreea acasă și zice că nu se simte prea bine. Marți nu am făcut live că am vrut să mă machieze Andreea și i-a fost rău. Tot marți, am avut eu rapelul. Mi-am făcut rapelul la vaccinul Moderna, în etapa a doua de vaccinare, unde intră și media, radio, tv, curierii, asta ca să nu avem discuții că de ce m-am vaccinat eu acum. Dacă prima dată am filmat, acum m-a recunoscut o doamnă și am făcut și o poză, a fost foarte frumos. Eu fericită, am plecat mult mai liniștită față de prima dată când m-am vaccinat și eram super-panicată.

Am ajuns acasă și prima dată mi-a dat cu somn, dar nu știam dacă era pentru că m-am eliberat de adrenalina aia. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie, super, dar tot așa, nu am avut chef să fac live. Și am făcut live-ul ăla din mașină. În timpul emisiunii, bă mă ia așa o chestie, nu știu cum să vă explic. Ca și cum te bântuie cineva. Ideea este că până la sfârșitul emisiunii m-am ținut foarte tare, chiar am crezut că pot să duc emisiunea până la capăt. Eram de asta cu o stare de leșin și nu puteam să păstrez imaginea. Am ajuns acasă, m-am descălțat și direct pe canapea, somn. M-am trezit seara pe la 9: migrene, febră, amețeli, mă ustura carnea și gravitația era... ori 1000. Dacă voiam să mă ridic simțeam că îmi cade capul”, a povestit Lora pe live-ul de pe Facebook. 

Lora, primele declarații după rapel
Lora, primele declarații după rapel[Sursa foto: Facebook]

Lora a mai povestit că simptomele i-au trecut a doua zi la ora 11:30, simțindu-se din nou plină de energie. Artista le-a mai subliniat fanilor mai sceptici că a decis să facă publică experiența sa din pură sinceritate. 

„Eu v-am spus vouă sincer. Puteam să spun că am avut ușoare amețeli, că am fost sfătuită să stau după rapel acasă. Nu! Am avut niste simptome, au durat puțin. Nu am luat niciun fel de medicament nici pentru durerea de cap, nici pentru febră. Am băut ceai. Voi intra pe site ca să trec aceste efecte. Este absolut normal să există efecte”, a mai declarat Lora.