Stiri mondene

EXCLUSIV! Motivul pentru care Lora a lipsit din emisiune

Motivul pentru care Lora a lipsit din emisiune
Motivul pentru care Lora a lipsit din emisiune [Sursa foto: Instagram]
Lora nu a fost astăzi în emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, în locul ei fiind Anna Lesko. De ce a lispit, a dezvăluit chiar ea.

Lora îi ține locul Adelei Popescu în emisiunea „Vorbește lumea”, însă astăzi și ea a fost înlocuită la rândul ei de Anna Lesko. Lipsa frumasei artiste a stârnit un val de curiozități în mediul online, însă în urmă cu puțin timp a dezvăluit chiar ea care este motivul pentru care a lipsit azi. 

Lora a avut reacții adverse la rapel

Lora a postat pe contul ei de Instagram în urmă cu puțin timp o fotografie alături de iubitul ei, cu mențiunea că astăzi a fost în brațele lui din cauza unor reacții adeverse ale rapelului, însă de mâine va reveni

atât pe micile ecrane, cât și pe online. Artista nu a oferit foarte multe detalii cu privire la reacțiile adverse avute, însă a promis că va reveni cu mai multe detalii mâine dimineață. 

„Azi am stat cuminte în brațele lui, mâine ne revedem la  @vorbeste_lumea_oficial.  Voi face mâine dimineață live pe facebook de la ora 8.00 și voi povesti mai multe despre reacția mea la rapel.

#suntbine”
, a scris Lora pe contul ei de Instagram. 

Motivul pentru care Lora a lipsit din emisiune
Motivul pentru care Lora a lipsit din emisiune[Sursa foto: Instagram]

Fanii au încurajat-o cu mesaje și i-au spus cât de mult le-a lipsit prezența ei. 

„Ți-am simtit lipsa!”, „Ne e dor de tine! Take care draga mea!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.