Stiri mondene

Lora, dezvăluiri emoționante despre pierderea mamei sale: „Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi”

Lora, dezvăluiri emoționante despre pierderea părinților săi
Lora, dezvăluiri emoționante despre pierderea părinților săi [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitată în cadrul unui podcast, Lora a vorbit deschis despre cele mai grele momente din viața sa. Uite ce confesiuni emoționante a făcut artista despre pierderea ființelor iubite!

Lora este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, însă în spatele zâmbetului pe care îl afișează în fața fanilor, frumoasa artistă ascunde drame dureroase, care au început din copilărie. Mai exact, vedeta și-a pierdut cele mai dragi ființe. Pe tatăl său l-a pierdut când avea patru ani, iar pe mama sa a pierdut-o în urmă cu un an. Invitată în cadrul unui podcast, iubita lui Ionuț Ghenu și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit deschis despre pierderea ambilor părinți. 

Lora, dezvăluiri emoționante despre pierderea părinților săi
Lora, dezvăluiri emoționante despre pierderea părinților săi[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi. Mama a fost o ființă hipersensibilă. După ce a murit tata, nu și-a mai refăcut viața. L-a iubit foarte mult. Tata a fost medic, chirurg specialist urolog, genul care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași.

Oameni, pe lângă faptul că erau inteligenți, erau și frumoși și talentați, amândoi au avut activități artistice, dar mai mult în vremea liceului, era perioada care era… Nu era vreo industrie în perioada aia.(...) Am crescut la bunici o perioadă, până și-a luat ea toate diplomele să devină farmacist primar și să-și permită să-și cumpere primul apartament în Galați, locul în care am locuit din clasa întâi. A fost greu”, 
a spus Lora.

Lora, dezvăluiri emoționante despre pierderea părinților săi
Lora, dezvăluiri emoționante despre pierderea părinților săi[Sursa foto: Captură YouTube]

Lora, dezvăluiri emoționante despre momentul în care a aflat că mama sa suferă de cancer: ” Dacă vrei să mai fii mama mea, mâine la prima oră mergi la medic»”

În continuare, iubita lui Ionuț Ghenu le-a dezvăluit fanilor că la vârsta de 30 ani a reușit să-i cumpere mamei sale o casă cu un teren la Vaslui. Mama vedetei se lupta de câțiva ani cu cancerul la sân! La un moment dat, când a mers în vizită și a observat că femeia avea sânul bandajat, Lora a făcut tot posibilul pentru a-i cumpăra mamei sale un apartament în Capitală, pentru a o avea aproape. Cântăreața a mai precizat că la vremea respectivă cele două au avut o discuție foarte aprinsă.

„Am avut o discuție foarte aprinsă. A început să spună ce-și dorește să facem în această curte. Eu mă uitam la ea șocată și i-am spus: «Oprește-te, te rog frumos. Pentru cine crezi c-am să construiesc eu aici? Nu știu dacă tu realizezi stadiul în care ești acum. Dacă vrei să mai fii mama mea, mâine la prima oră mergi la medic». A doua zi când m-am trezit, mama era deja plecată la Iași.(...) Partea frumoasă a fost că mama a reluat legătura cu mama ei naturală. A locuit cu ea pe toată perioada chimioterapiei. Mama a fost dată unor rude care nu puteau avea copii. Mama ei mai avea alte două fete, iar ea era cea mai mică. Mama a avut o viață senzațională”, a mai adăugat Lora.