Stiri mondene

Lora, despre posibilitatea de a adopta un copil: „Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”.

Lora, despre posibilitatea de a adopta un copil
Lora, despre posibilitatea de a adopta un copil [Sursa foto: Facebook]
Lora le-a vorbit fanilor din mediul online despre adopția unui copil. Se vede sau nu cântăreața în postura de mamă adoptivă?

Lora, în vârstă de 40 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani cu Ionuț Ghenu și se lovesc inevitabil de întrebarea „Când faceți un copil?”. Întrebată recent de un fan dacă s-ar vedea în postura de mamă adoptivă și dacă, mai ales, ar putea iubi un copil pe care nu ea l-a adus pe lume, artista a oferit un răspuns prin care și-a arătat deschiderea către această modalitate de a deveni părinte.

Cântăreața mărturisește că ar putea să iubească un copil deși nu i-ar fi dat naștere, ținând cont că își iubește partenerul sau prietenii.

Lora, despre posibilitatea de a adopta un copil
Lora, despre posibilitatea de a adopta un copil[Sursa foto: Facebook]

”Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, cu toate că nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine.

Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”, 
a spus Lora pe InstaStory.

Lora, despre posibilitatea de a adopta un copil
Lora, despre posibilitatea de a adopta un copil[Sursa foto: Facebook]

Ce spune Lora despre nunta cu Ionuț Ghenu

Despre nuntă, Lora spune că amândoi se gândesc la acest lucru, dar de fiecare dată cand au decis să facă acest pas, a intervenit ceva în viața lor. Artista a spus că este important pentru ea să știe doar oamenii dragi lor.

Citește și: Lora, apariție spectaculoasă în mediul online. Artista şi-a pus fanii pe jar după ce s-a filmat cu rochia de mireasă: „O să fii invitată”

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a declarat Lora.