Stiri mondene

Lora a împlinit 40 de ani! Mesajul emoționant pe care artista l-a primit de la Ionuț Ghenu: „Tu ești supereroul meu!”

Lora a împlinit 40 de ani
Lora a împlinit 40 de ani [Sursa foto: Instagram]
Lora a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, iar partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. Ce i-a transmis artistei?!

Lora a schimbat prefixul. La cei 40 de ani ai săi, artista este mai fericită ca niciodată. Așa cum era de așteptat, vedeta a ales să își petreacă ziua de naștere în compania celor dragi, printre care s-a numărat, bineînțeles, și iubitul său, Ionuț Ghenu. Printre cei care au ținut să o felicite pe sărbătorită, a fost și partenerul ei de viață, care a avut cea mai frumoasă declarație de dragoste de până acum.

Lora a împlinit 40 de ani
Lora a împlinit 40 de ani[Sursa foto: Instagram]

Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, Ionuț Ghenu a recunoscut că de-a lungul celor 7 ani de relație, ambii au reușit să crească și să se dezvolte din toate punctele de vedere. De asemenea, iubitul artistei a ținut să-i transmită Lorei că este supereroul său. 

Citeste si: Lora, mesaj dur pe rețelele sociale! Ce le-a transmis artista vedetelor care se „laudă” că au ajutat refugiații din Ucraina: „E ocazia să-și mai spele din păcate”

„Au trecut câțiva ani, nu? Am crescut amândoi. Am crescut frumos. Bine, mai mult tu. Astăzi este ziua ta, faci 40 de ani. Vreau să îți mărturisesc ceva. Tu ești supereroul meu! Te iubesc fantastic de mult”, a scris Ionuț Ghenu  pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ghenu (@ionutghenu)

Ce spune Lora despre vârsta ei

Într-un interviu, Lora a mărturisit că așteaptă să facă 40 de ani încă de pe vremea când avea 19 ani. Ea spune că toate femeile pe care le-a admirat au fost în decada 40-50 de ani și că la această vârstă o femeie are tot ce îi trebuie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Citeste si: Lora, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Ionuț Ghenea! Ce nu i-ar ierta niciodată artista iubitului său?!: „Distruge multe relații”

„Eu abia aștept să fac 40 de când am împlinit 19 ani. Pentru că cele mai multe femei pe care le-am admirat au fost în decada asta, 40-50. Ai frumusețea, ești mult mai feminină, știi care e treaba și cu sexualitatea și cu senzualitatea, știi care e treaba și cu relațiile cu bărbații. Ai tot ce trebuie’’, spunea Lora în urmă cu nu mult timp.