Lansări muzicale

Liviu Teodorescu a lansat piesa ”Pe curând”

Liviu Teodorescu a lansat piesa ”Pe curând”
Liviu Teodorescu a lansat piesa ”Pe curând” [Sursa foto: Instagram]
Liviu Teodorescu a lansat videoclipul piesei ”Pe curând”. Uite cât de bine sună noul single!

Liviu Teodorescu a lansat prima piesă de pe LiTe Moments Vol. 4 – „Pe curând Piesa pop a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul piesei au fost realizate de Max Kissaru. Videoclipul, regizat de Loyal Trip Cartel, îl are în prim-plan pe Liviu Teodorescu împreună cu trupa sa, într-un decor romantic. Îmbrăcați la patru ace, artiștii interpretează piesa de-a lungul videoclipului.

Liviu Teodorescu a lansat piesa ”Pe curând”
Liviu Teodorescu a lansat piesa ”Pe curând”[Sursa foto: Instagram]

”Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia aştept!”, a spus Liviu Teodorescu referitor la "LiTe Moments".

Videoclip: Liviu Teodorescu- Pe curând

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.