Lansări muzicale

Liviu Teodorescu a lansat piesa ”Îți dau inima de tot”

Liviu Teodorescu - Îți Dau Inima De Tot
Liviu Teodorescu - Îți Dau Inima De Tot [Sursa foto: Captură YouTube]
Liviu Teodorescu a lansat o piesă nouă, intitulată ”Îți dau inima de tot”. Ascultă piesa aici!

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România. S-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs "Vocea României". Artistul a revenit în atenția fanilor cu o surpriză muzicală, intitulată ”Îți dau inima de tot”, fiind și ultima piesă de pe materialul "LiTEMoments Vol.4.

”Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit.

E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia aștept!",  a spus Liviu Teodorescu despre "LiTe Moments".

Liviu Teodorescu - Îți Dau Inima De Tot
Liviu Teodorescu - Îți Dau Inima De Tot[Sursa foto: Captură YouTube]

Noul single a fost scris și compus de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul au fost realizate de Max Kissaru. În ceea ce priește videoclipul piesei, acesta a fost regizat de Loyal Trip Cartel și îl are în prim-plan pe Liviu Teodorescu, care cântă la un pian decorat cu flori. 

 

”Îți dau inima de tot” este o piesă de dragoste, cu ritmuri îmbietoare de pian și vioară, care are o semnificație aparte pentru Liviu Teodorescu, această piesă fiind cea pe care Liviu și soția sa, Iulia, au avut primul dans în ipostaza de soț și soție. 

”Asta e piesa noastră @iulialu. E piesa de la valsul mirilor, cea de care mă întrebați toți de când ați văzut imagini de la nunta noastră.

E un adevăr pe care îl trăiesc acum din plin. Sper să vă placă. Și aici se încheie  #LiteMomentsVol4. See u next year”, a scris Liviu Teodorescu, pe pagina sa de Instagram.

Videoclip: Liviu Teodorescu- Iti Dau Inima De Tot