Lansări muzicale

Liviu Teodorescu a lansat „Formula Magica”, cea de-a treia piesă de pe ”LiTeMoments vol. 5”

Liviu Teodorescu - Formula Magica
Liviu Teodorescu - Formula Magica [Sursa foto: Instagram]
Liviu Teodorescu a lansat cea de-a treia piesă din LiTeMoments vol. 5, intitulată „Formula Magica”. Dă-i play aici.

LiTe Moments a ajuns la al cincilea volum, al cincilea an în care Liviu Teodorescu lansează proiectul său de suflet, care cuprinde o colecție de trei piese personale și speciale. Piesele cuprinse pe noul volum LiTe Moments sunt compuse și scrise de Liviu Teodorescu, iar mix & master-ul de Max Kissaru. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Citeste si: Liviu Teodorescu a lansat piesa „Mi-am pierdut răbdarea”

„Seria #LiTeMoments de anul acesta e despre senzualitate. Cele trei piese sunt în filme diferite față de ce ați auzit până acum de la mine. Clipurile sunt aparent filmate de trei prezențe feminine copleșitoare. Acest lucru în aparență, pentru că în realitate, sunt filmate de Trandafilm și de Alex Mureșan, care au venit cu ideea aceasta specială ca totul să fie în registrul unui making-of.

Sunt mândru de ce a ieșit, abia aștept să văd feedbackul vostru!" – povestește Liviu Teodorescu despre volumul cinci al proiectului #LiTeMoments.

Citeste si: Liviu Teodorescu, despre cel mai mare vis al său! Artistul, pregătit să devină tată pentru prima dată: „Abia aștept. Sunt fiert”

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.