Stiri mondene

Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit! Cei doi au avut o relație tumultoasă

Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit!
Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus „adio” după o relație de aproape trei ani cu mai multe despărțiri și împăcări.

Lino Golden și Andra Ghinea au format un cuplu aproape trei ani, relația lor fiind presărată de certuri și mici crize de gelozie din partea artisului, așa cum au declarat unii apropiați ai cuplului. Lino Golden și Andra Ghinea au decis să se despartă după o serie de împăcări și despărțiri, iar vestea a fost dată chiar de artist pe rețelele de socializare într-o sesiune de întrebări venite din partea fanilor. 

„Tu cu Andra mai sunteți împreună?”, a fost întrebarea la care Lino Golden a răspuns scurt:  „Nu”.

Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit!

De data aceasta despărțirea dintre cei doi pare a fi una destul de serioasă mai ales că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și toate fotografiile pe care le aveau împreună au fost șterse. Surse din anturajul celor doi iubiți au declarat că motivul despărțirii lor ar fi gelozia „băiatului de aur”.

„S-au despărțit din cauza geloziei lui Lino Golden. Dar nu cred că e ceva definitiv, că s-au mai despărțit de 5-6 ori în ultimii doi ani de relație. El e foarte impulsiv și se enervează din orice. Apoi șterge pozele cu ea și o blochează peste tot. După ce se calmează, tot el o caută pe Andra”,  au declarat surse din anturajul artistului pentru Playtech.