Stiri

Line-up Neversea 2022! Primii artiști confirmați: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo și mulți alții

Line-up Neversea 2022! Primii artiști confirmați: Black Eyed Peas Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo și mulți alții
Line-up Neversea 2022! Primii artiști confirmați: Black Eyed Peas Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo și mulți alții [Sursa foto: Untold ]
Festivalul Neversea 2022 se anunță a fi spectaculos! Iată care sunt primii artiști confirmați pentru festivalul de la malul mării.

Neversea, festivalul de la malul Mării Negre, este foarte așteptat de pasionații de muzică, mai ales că în 2021 nu s-a mai ținut. Organizatorii vin cu suprize pentru anul 2022 și anunță un line-up de excepție.

Citeste si: Neversea 2022. Când va avea loc și cât costă un abonament la festivalul de la malul mării

Ce artiști vor urca pe scena Neversea în 2022?!

Organizatorii Neversea au anunțat pe final de an care sunt primele nume mari care vor urca pe scenă. Astfel, aflăm că, Black Eyed Peas, trupa care a concertat la Untold în 2018, se întoarce din nou în România.

Line-up Neversea 2022! Primii artiști confirmați: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo și mulți alții
Line-up Neversea 2022! Primii artiști confirmați: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo și mulți alții[Sursa foto: Neversea ]

Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU, sunt alte nume importante care vor urca pe scena principală de la Constanța anul viitor. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neversea Festival (@neverseafestival)

În ceea ce privesc scenele secundare de la Neversea, se vor regăsi cei mai buni artiști și DJ-i din lumea techno, tech-house, house, deep house, ambiental, chill, electronic, dubstep, drum&bass, trap, hip-hop, rap, liquid sau retro printre care: BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B CAP.