Stiri mondene

Lidia Buble nu și-a putut stăpâni lacrimile: "Știam că mi-am omorât sora!"

Lidia Buble a izbucnit in plans
Lidia Buble a dezvaluit unul dintre cele mai grave incidente din viata ei si a surorii sale, Lorena [Sursa foto: Captură YouTube]
Lidia Buble a izbucnit in siroaie de lacrimi cand a povestit o intamplare socanta in legatura cu sora ei mai mica, Lorena.

Frumoasa cântăreață a fost invitata lui Horia Brenciu în podcast-ul "Lucruri simple" în care cei doi au rememorat amintiri dspre familia Lidiei, au cântat, dar au și povestit diverse întâmplări, unele emoționantă, iar altele dureroase pentru cântăreață. La un moment dat, Horia Brenciu i-a făcut o surpriza frumoasei Lidia și a sunat-o pe sora ei, Lorena care locuiește de ceva timp la Oradea. Instant, Lidiei i-au curs lacrimi pe obraji și nu și-a mai putut stăpâni emoțiile.

Lidia Buble: "A m scapăt-o pe gresie. Efectiv, s-a înnegrit pe loc"  

În primul rand, artista a dezvăluit faptul că îi este foarte dor de Lore pentru că atunci când a fost acasă, pe ea nu a văzut-o deoarece era plecata la Oradea: "Doamne, Horia! Lore este înțeleaptă familiei și îi seamănă foarte mult tatălui meu și n-am mai văzut-o demult.

Acum, când am fost acasă, n-a fost. E la Oradea la scoală!"

Lidiei îi veniră instant mai multe amintiri legate de Lore și unele care și acum au un impact emoțional foarte mare asupra cântăreți deoarece a recurs la un gest necugetat în ce o privește pe sora ei, lucru și înțeles de altfel deoarece nu avea decât 10 anișori când s-a întâmplat tragicul eveniment.

Lidia Buble a recunoscut ca era pe punctul de a-si omori sora
Lidia Buble in lacrimi in podcast-ul lui Horia Brenciu[Sursa foto: Captură YouTube]

Lidia Buble, marcata de incidentul in care si-a ranit foarte grav sora in copilarie

Am trecut prin niste lucruri grele împreună. Din cauza mea era cât pe ce să nu mai fie în viață astăzi pentru că când avea 2-3 luni, nu mai stiu exact...când s-a născut, doctorii i-au fracturat o mânuță și mama ne-a interzis să o luam în brațe să nu îi facem și mai mult rău. Am pandit-o special, a intrat în baie să își spele parul, am intrat unde era pătuțul lui Lori, o iubeam atât de mult și eram disperata să o văd și să o țin în brațe. Am început să mă comport cu ea ca și cu o păpușă. O aruncam și o prindeam și ultima data când am aruncat-o, am scapăt-o pe gresie. Efectiv, s-a înnegrit pe loc. Îmi aduc aminte că am chemat-o pe mami, a fugit cu ea în brațe și a leșinat cu ea în brațe în dormitor...

Foarte marcata de ce a făcut, Lidia a povestit tot ce s-a întâmplat cu sora ei în podcastul lui Horia Brenciu și de ce cele doua sunt atât de legate și de ce au o conexiune atât de speciala.