Stiri mondene

Lidia Buble, ipostaze incendiare pe rețelele sociale! Vedeta s-a fotografiat acoperită doar de un prosop

Lidia Buble, ipostaze incendiare pe rețelele sociale! Vedeta s-a fotografiat acoperită doar de un prosop
Lidia Buble, ipostaze incendiare pe rețelele sociale! Vedeta s-a fotografiat acoperită doar de un prosop [Sursa foto: Facebook]
Lidia Buble a făcut furori în mediul online prin intermediul unor imagini HOT. În ce ipostaze s-a afișat artista în fața internauților!

Lidia Buble este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste din România! De-a lungul timpului, vedeta a realizat câteva pictoriale în care și-a etalat corpul tonifiat. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, frumoasa artistă și-a surprins fanii prin intermediul unei ședințe foto în care apare acoperită numai cu un prosop alb. Imaginile HOT au fost făcute într-o cameră de hotel, unde Lidia Buble a fost cazată pentru un concert.

Imginile incendiare nu au trecut neobservate, motiv pentru care au reușit să adune peste 29.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor.

”Fotografiile tale spun mai mult decât 1000 de cuvinte.”,/ ”Ești absolut minunată!”, ”Arăți senzațional.”,/ ”Tare frumoasă și sexy”/ ”So cool”/ ”Wow”/ ”Splendidă”,  sunt câteva dintre reacțiile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble,  despre imaginea pe care o afișează în public

În cadrul unui interviu, Lidia Buble a dezvăluit că are un stilist personal care îi alege ținutele. De asemenea, atunci când are un eveniment sau concert, artista se sfătuiește mereu cu stiistul său. Cântăreața a ținut să precizeze că își dorește să fie naturală, atât pe plan personal cât și profesional.

Lidia Buble, ipostaze incendiare pe rețelele sociale! Vedeta s-a fotografiat acoperită doar de un prosop
Lidia Buble, ipostaze incendiare pe rețelele sociale! Vedeta s-a fotografiat acoperită doar de un prosop[Sursa foto: Facebook]

„Eu mă consider o persoană cu un stil cât se poate de natural din toate punctele de vedere. Ca artist, sunt cameleonică și-mi place să mă reinventez cu fiecare apariție a mea. Am un stilist personal care îmi alege ținutele ca pentru sufletul meu. Ne sfătuim mereu înainte de a avea o emisiune sau eveniment important, dar îmi place să mă și inspir de la cei mai mari designeri ai lumii. La concerte îmi place să am ținutele care să mă facă să mă pot mișca, să nu fiu încorsetată doar de dragul modei. Continui să fiu acea fată simplă, naturală și sinceră, atât personal cât și profesional” a spus Lidia Buble.