Stiri mondene

Lidia Buble a ajuns acasă! Prima fotografie postată pe Instagram: „A fost vis”

Lidia Buble a ajuns acasă! Prima fotografie postată pe Instagram
Lidia Buble a postat o primă fotografie pe Instagram după experiența din Asia.

Lidia Buble a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare câtă vreme a fost plecată alături de sora ei Estera, în aventura Asia Express. Dar iată că azi s-a întors și artista și-a anunțat fanii din mediul online că este din nou în țară și gata de noi proiecte.

Lidia Buble s-a întors din aventura Asia Express

Cu toate că în timp ce Lidia Buble trăia aventura vieții ei a avut pe cineva care s-a ocupat de rețelele de socializare, tot nu era același lucru ca atunci când era Lidia Buble acolo și își împărtășea experiențele sale de zi cu zi.

„Iubirileee meleeeeeee❤️🤗🥰 S-a întors mama voastrăăă😜🤭Ce faceți voooi? V-am lipsit?”, a scris Lidia Buble pe Instagram în dreptul unei fotografii.
Fanni artistei s-au împărățit în două tabere, o parte dintre ei spunând că se bucură de revenirea ei, o altă parte spunând că faptul că s-a întors atât de devreme semnifică că nu ea va câștiga Asia, fiind dezamăgiți de acest lucru.

Lidia Buble a ajuns acasă! Prima fotografie postată pe Instagram: „A fost vis”

„Înseamnă că nu voi câștigați Asia Express?”, ”Daaaa, dar de ce așa de repede?”, ”Nu știu dacă sa ma bucur, sau nu, dar oricum mi-a fost tare dor de voi!” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Lidia Buble a ajuns acasă! Prima fotografie postată pe Instagram: „A fost vis”

De altfel, într-un story postat pe contul ei de Instagram, Lidia Buble le-a arătat fanilor rucsacul pe care l-a avut în Asia și a scris că abia așteaptă să o vadă pe micile ecrane. În plus, pentru că Lidia este genul de artist care îți ține fanii la curent cu tot ce mișcă, i-a pregătit și le-a spus că va urma o serie întreagă de muulte Insta-story-uri. 

„Ce dor mi-a fost să fac story. Să vă înarmați cu răbdare că vă bombardez grav zilele următoare”, a scris Lidia Buble pe Instagram.