Stiri mondene

Lidia Buble, din nou o femeie singură?! Artista a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu: „Știe cineva dacă e căsătorit?”

Lidia Buble, din nou o femeie singură
Lidia Buble, din nou o femeie singură?! Artista a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu: „Știe cineva dacă e căsătorit?” [Sursa foto: Instagram]
Lidia Buble a făcut dezvăluiri inedite despre Cătălin Scărlătescu. Iată ce a spus artista despre jurat!

Lidia Buble pare că a pus ochii pe Scărlătescu! Ce a declarat artista despre jurat și ce se întâmplă cu relația ei cu actorul Harlys Beccera?! 

Lidia Buble nu mai este într-o relație cu Harlys Beccera?! 

Deși a apărut alături de actorul cubanez Harlys Beccera, în urmă cu câteva săptămâni, Lidia Buble le-a dat fanilor de înțeles că nu ar mai fi într-o relație.

În ediția specială „Chefi la cuțite” difuzată luni, 29 noiembrie, concurenții sezonului 4 „Asia Express- Drumul Împăraților”, au avut șansa să-și pună la încercare abilitățile culinare. Lidia Buble și sora ei, Estera, au lipsit, dar au urmărit emisiunea de acasă. După difuzarea ediției, cântăreața a făcut un anunț pe pagina sa de Instagram, dându-le fanilor de gândit. Mai exact, Lidia Buble susține că dacă Cătălin Scărlătescu este un bărbat singur, vedeta va scoate rochia de mireasă de la naftalină.

Lidia Buble, din nou o femeie singură?! Artista a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu: „Știe cineva dacă e căsătorit?”
Lidia Buble, din nou o femeie singură?! Artista a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu: „Știe cineva dacă e căsătorit?”[Sursa foto: Facebook]

Și acum ca să revin în forță de la Asia Express, știe cineva să îmi răspundă dacă e căsătorit Scărlătescu sau ceva? Că imediat scot rochia de la naftalină. Doar nu credeți că acum dacă m-am întors din Asia, gata,  s-au terminat căutările. Că voi știți ce am spus eu acolo când am plecat”, a spus Lidia Buble pe Instastory.

Citeste si: Lidia Buble, pregătită să îmbrace rochia de mireasă?! Anunțul mult așteptat de fanii artistei: „Da, sunt fericită și împlinită! Vreau să mă mărit”

Lidia Buble, din nou o femeie singură
Lidia Buble, din nou o femeie singură?! Artista a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu: „Știe cineva dacă e căsătorit?”[Sursa foto: Instagram]

În încheiere, Lidia Buble a ținut să menționeze că totul a fost făcut în spirit de glumă, iar story-urile ei reprezintă un pamflet.

Lidia Buble, motivul pentru carea nu a participat la ediția specială „Chefi la cuțite”

În continuare, artista le-a dezvăluit internauților adevăratul motiv pentru care nu a participată la difuzarea ediției speciale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea  niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show tv unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut”, a explicat Lidia Buble.