Stiri

Liber la distracție! UNTOLD, Saga, Tomorrowland, Exit sau Amsterdam Dance Event sunt confirmate pentru anul acesta

Liber la distracție! UNTOLD, Saga, Tomorrowland, Exit sau Amsterdam Dance Event sunt confirmate pentru anul acesta
Liber la distracție! UNTOLD, Saga, Tomorrowland, Exit sau Amsterdam Dance Event sunt confirmate pentru anul acesta [Sursa foto: Facebook]
Cele mai mari festivaluri de muzică electronică au anunțat că se vor desfășura anul acesta cu măsurile de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus

UNTOLD, Saga, Tomorrowland, Exit sau Amsterdam Dance Event au fost deja confirmate pentru anul acesta. Glastonbury, Primavera Sound Barcelona sau Lollapalooza, au fost deja amânate în varianta fizică pentru 2022. 

Tomorrowland, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, va avea loc în august și septembrie. Cele două weekend-uri de super petreceri sunt 27-29 August și 3-5 Septembrie. Line-up-ul nu a fost anunțat, dar s-au pus bilete în vânzare deja. 

Și organizatorii festivalului din Olanda se pregătesc pentru o ediție de excepție. Festivalul Awakenings și  Amsterdam Dance Event se vor ține toamna aceasta. 

În Croația, festivalul de tradiție EXIT va avea loc la data obișnuită. Fanii sunt așteptați la cea de-a 20-a ediție între 8 și 11 iulie. Organizatorii au anunțat deja line-up-ul pentru cele 4 zile și 4 nopți de distracție.

Untold se ține la Cluj Napoca între 5 și 8 august. Și Neversea își așteaptă fanii

Organizatorii festivalului Untold au anunțat că festivalul se va desfășura la Cluj, exact ca în anii trecuți, între 5 și 8 august. 

Festivalul Electric Castle va avea loc între 14 și 18 iulie. Trupele Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones sunt primele confirmate pentru o ediție specială marca Electric Castle.

Neversea, cel mai mare festival de muzică la Marea Neagră, se pregătește să își întâmpine fanii în luna iulie.

Și Capitala va avea parte de primul festival. Va avea loc prima ediție a festivalului Saga. Evenimentul se va ține în parcul Izvor, între 10 și 12 septembrie. Alan Walker, Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Salvatore Ganacci, Tiesto și Timmy Trumpet sunt câțiva dintre cei care vor urca pe mainstage. Cel mai bun techno și house se va auzi de la Adam Beyer, Amelie Lens, ARTBAT, Carl Cox, Deborah de Luca, Maceo Plex și mulți alții.