Stiri

Când ar putea avea loc Untold și Neversea?! Anunțul făcut de premierul României

Când ar putea avea loc Untold și Neversea?! Anunțul făcut de premierul României
Când ar putea avea loc Untold și Neversea?! Anunțul făcut de premierul României [Sursa foto: Untold ]
După un an greu în care am petrecut cel mai mare timp în casă, iată că vin și vești bune. Când am putea merge la primele festivaluri?!

Se vorbește zilele acestea de o relaxare a măsurilor restrictive care ar putea avea loc începând cu data de 1 iunie. Însă o altă întrebare care stă pe buzele tuturor este „când am putea merge la un eveniment?”

Întrebat joi la Constanța când ar fi posibilă organizarea unor evenimente precum Untold sau Neversea, Florin Cîțu a spus că se poate vorbi despre asta abia după 1 august.

„Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august", a declarat Florin Cîțu.

Două etape de relaxare a măsurilor restrictive împotriva COVID-19

Florin Cîțu a mai declarat tot joi că de la 1 iunie s-ar putea elimina purtarea măștii pe litoral și o nouă etapă de relaxare va fi pe 1 august.

„Am înțeles cu toții că, pentru a avea un sezon de succes în România, pe litoral, trebuie să lucrăm împreună. Am vorbit despre propunerile pentru Comitetul Interministerial de mâine, din partea industriei am primit propuneri și soluții foarte bune și promisiunea mea este că vom avea aceste soluții la timp aprobate ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare și a doua etapă de la 1 august", a mai spus premierul României.