Stiri mondene

Miley Cyrus, aproape goală pe scenă în timpul unui concert de Anul Nou! Cum a ieșit artista din încurcătură?!

Miley Cyrus, aproape goală pe scenă în timpul unui concert de Anul Nou! Cum a ieșit artista din încurcătură?! Miley Cyrus, aproape goală pe scenă în timpul unui concert de Anul Nou! Cum a ieșit artista din încurcătură?!
Miley Cyrus, aproape goală pe scenă în timpul unui concert de Anul Nou! Cum a ieșit artista din încurcătură?! [Sursa foto: Captură Tik Tok ]
Miley Cyrus a gestionat cu succes momentul în care a rămas fără bluză pe scenă, în timpul unui concert de Revelion.

Miley Cyrus a susținut un concert în Miami în noaptea de Revelion. Și cum noul an a prins-o pe scenă, artista nu putea fi îmbrăcată oricum, optând pentru o ținută sparkling, compusă din top și fustă scurtă. Însă cu toate că Miley arăta de milioane îmbrăcată așa, se pare că topul i-a cam jucat feste.

Citeste si: Miley Cyrus, WATT, Elton John, Yo-Yo Ma, Robert Trujillo, Chad Smith au lansat „Nothing Else Matters”

Miley Cyrus a rămas fără bluză în timpul concertului, însă spectacolul a continuat. După concert, a făcut haz de necaz de situație, postând chiar ea momentul pe Tik Tok

Fix în mijlocul recitalului, breteaua acestuia s-a rupt, iar Miley a rămas în sânii goi. Momentul a avut loc după ce Miley Cyrus a interpretat hitul ei „We Can’t Stop” și a trecut la o altă melodie populară, „Party in the U.S.A”. În timp ce se plimba pe scenă într-o ținută argintie, Miley Cyrus putea fi văzută ținându-se de sâni în timp ce cânta versurile de deschidere ale melodiei.

Însă pentru că artista este o adevărată profesionistă, s-a redresat repede. A coborât repede de pe scenă, acolo unde și-a înlocuit topul cu un sacou roșu, totul în timp ce spectacolul a cântat. Ba mai mult decât atât, artista a înlocuit versurile piesei ei din 2009, „Party in the U.S.A”, spunând: „Toată lumea se uită cu siguranță la mine acum”.

 

@mileycyruseu This is the most miley thing ever 🤣 #mileycyrus #fyp #viral #foryourpage ♬ original sound- Miley

Artista a făcut haz de necaz și a postat chiar ea pe Tik Tok momentul video în care ținuta îi joacă feste.

Miley Cyrus, aproape goală pe scenă în timpul unui concert de Anul Nou! Cum a ieșit artista din încurcătură?!
Miley Cyrus, aproape goală pe scenă în timpul unui concert de Anul Nou! Cum a ieșit artista din încurcătură?![Sursa foto: Captură Tik Tok ]

„Vă mulțumesc mult, tuturor, vă mulțumesc. Emisiunea de diseară a fost totul despre a fi flexibil, a rula cu pumnii și a obține tot ce este mai bun chiar și din cele mai grave circumstanțe. Și acea rezistență nu ar trebui să se termine aici. Să aducem asta cu noi în Noul Anul”, a spus Miley Cyrus la finalul programului. „Cu toții am învățat cum să ne așteptăm la neașteptat și, mai degrabă decât să-l vedem ca pe o problemă, să-l vedem ca pe o oportunitate. Le doresc tuturor celor de aici din Miami și tuturor celor care urmăresc de acasă un 2022 fericit și sănătos. Vă mulțumim că ați făcut seara asta posibilă. Voi ați fost cu adevărat tot ce aveam nevoie pentru a avea petrecerea supremă”, a declarat Miley Cyrus în fața fanilor, potrivit People.