Stiri mondene

Leonardo Dicaprio, zi de naștere! Ce vârstă are celebrul actor

Leonardo Dicaprio, zi de naștere! Ce vârstă are celebrul actor
Leonardo Dicaprio  [Sursa foto: Hepta]
Leonardo Dicaprio, unul dintre cei mai cunoscuți actori, își serbează ziua de naștere pe 11 noiembrie.

Leonardo DiCaprio, născut pe 11 noiembrie 1974, în Los Angeles, California, este un actor care a furat inimile multora de-a lungul anilor. De la zilele sale de copil actor până la recentele sale roluri de succes, DiCaprio este cunoscut în întreaga lume. Abilitățile sale l-au transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood din toate timpurile, asigurându-se că numele și filmele sale vor fi amintite în anii următori. 

Citește și: Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid formează un cuplu?! Ce scriu tabloidele din străinătate despre cei doi

Leonardo DiCaprio își serbează ziua de naștere pe 11 noiembrie 

Deși părinții lui s-au despărțit când el era doar un băiat, el a rămas aproape atât de mama, cât și de tatăl său în copilăria sa. DiCaprio a crescut dorind să fie în centrul atenției și întotdeauna a avut o dragoste pentru filme și reclame de televiziune. Îi plăcea să imite oamenii și să creeze personaje unice pe care să le poată portretiza. Când avea doar cinci ani, actorul a primit primul său spectacol de actorie în „Romper Room”, o emisiune de televiziune pentru copii. În următorii câțiva ani a făcut în mare parte reclame de televiziune. 

Leonardo Dicaprio, zi de naștere! Ce vârstă are celebrul actor
Leonardo Dicaprio [Sursa foto: Hepta]

Ascensiunea sa la faimă a venit însă la câțiva ani după, în anii 1990, când Leonardo DiCaprio avea să devină unul dintre cele mai mari râvniți actori de la Hollywood. Totul a început în 1990, când avea doar 16 ani, apărând ca invitat în două seriale TV separate: „The New Lassie” și „Roseanne”. Acesta a fost începutul ascensiunii la faimă a acestui actor, iar anii 1990 ar fi câțiva ani extraordinari pentru DiCaprio. În 1993, actorul a primit unul dintre primele sale roluri într-un film din „This Boy’s Life”, unde a jucat alături de Robert DeNiro. De-a lungul anilor 1990, a jucat multe roluri, dar niciunul nu l-a făcut mai faimos decât rolul său din „Titanic” ca Jack Dawson. Povestea iubită se bucură și astăzi de succes, peste 20 de ani mai târziu. 

Leonardo Dicaprio 
Leonardo Dicaprio [Sursa foto: Hepta]

În ultimii câțiva ani, DiCaprio a jucat în multe filme de succes, dintre care unele includ „The Wolf Of Wall Street”, „Inception” și „The Revenant”. Era cunoscut pe scară largă că a ratat multe premii Oscar, fiind nominalizat de șase ori separate de-a lungul vieții, dar ratând cu puțin timp să primească prestigiosul premiu. În 2015, seria lui de înfrângeri s-a încheiat și a câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor masculin în filmul „The Revenant”, cimentându-și și mai mult numele ca unul dintre cei mai mari ai timpului nostru.