Stiri

Leonardo DiCaprio n-are leac. Cu cine a fost surprins doua seri la rand dupa Premiile Bafta 2023. Ea este cea care i-ar fi picat cu tronc actorului

leonardo dicaprio
Cu cine a fost surprins doua seri la rand Leonardo DiCaprio, dupa Premiile Bafta 2023  [Sursa foto: Instagram ]
Leondardo DiCaprio, surprins în compania unei alte doamne! Câți ani are noua lui cucerire?

Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania altui model, după zvonurile că formează un cuplu cu Eden Polani, o tânără de doar 19 ani. Actorul de la Hollywood a fost surprins petrecând alături de Maya Jama, starul Love Island, două nopți la rând. Cei doi au fost văzuți tot mai apropiați la petrecerea care a avut loc după Premiile Bafta 2023.

„Programul Mayei este ridicol de încărcat în acest moment, dar își face timp să muncească din greu și să se joace din greu.

A petrecut până târziu sâmbătă cu Leo și colegii lui la Firehouse pentru petrecerea lui înainte de Bafta. Ea nu putea refuza acea oportunitate.

Dar era gata să meargă din nou duminică seara pentru că era dornică să sărbătorească după un alt episod din Love Island Aftersun”, a declarat o sursă pentru The Sun, citat de The News.

Se pare că cei doi s-au distrat pe cinste după Premiile Bafta 2023, când au fost surprinși din nou împreună.

Martorii de la petrecere au mărturisit că Leonardo DiCaprio  și Maya Jama, prezentatoarea în vârstă de 28 de ani, au rămas printre ultimii oameni în picioare.

„Leo a zburat la Londra pentru evenimentele Bafta și a fost la Annabel’s, unde a revăzut-o pe Maya. Au fost doi dintre ultimii oameni care au rămas în picioare la evenimentul de noaptea târziu. Ei chiar știu să petreacă”, a mai spus sursa citată mai sus.

leonardo dicaprio
Maya Jama, prezentatoarea cu care a fost surprins Leonardo DiCaprio recent [Sursa foto: Instagram ]

Eden Polani, presupusa noua iubita a lui Leonardo DiCaprio si-a șters contul de Instagram

După zvonurile că ar forma un cuplu cu Leonardo DiCaprio, modelul Eden Polani a luat o decizie radicală! Tânăra de 19 ani și-a șters contul de Instagram. Zvonurile au început după ce ei au fost surprinși stand unul lângă celalalt la un eveniment monden pe 31 ianuarie în Los Angeles.

Citește și: Margot Robbie, despre una din cele mai grele secene de amor cu Leonardo DiCaprio: „Aveam un milion de taieturi pe spate!”

Nici Leonardo DiCaprio, nici Eden Polani nu au confirmat sau negat zvonurile cu privire la o relație romantică. Eden Polani și Leondardo DiCaprio au fost prezenți la o petrecere înaintea decernării Premiilor Grammy unde fotomodelul stătea așezată fix lângă actor.

„Leo și Eden au fost așezați întâmplător la acea masa împreună și au același grup de prieteni. Daca sta lângă o fata sau vorbește cu ea, nu înseamnă că se și întâlnește cu respectiva”, a declarat o sursa pentru publicația People.