Stiri mondene

Leonardo DiCaprio, din nou singur! S-a despărțit de iubita lui, la scurt timp după ce a împlinit 25 de ani

leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio s-a despărțit de iubita lui  [Sursa foto: Instagram]
Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după o relație de cinci ani.

Leonardo DiCaprio își continuă tradiția. Celebrul actor de la Hollywood și iubita lui, Camila Morrone, s-au despărțit la scurt timp după ce tânăra a împlinit 25 de ani. În presa mondenă este foarte des dezbătut faptul că celebrul actor nu a avut iubite peste 25 de ani sau se desparte la scurt timp după ce ele depășesc acest prag.

Leonardo DiCaprio are 47 de ani, însă o cunoaște pe Camila Morrone de când ea avea doar 12 ani.

Cei doi s-au cunoscut în perioada în care tânăra actriță avea 20 de ani, iar relația lor a devenit diferită față de celelalte ale actorului. Ei erau surprinși mereu în ipostaze tandre și au mai atras atenția prin faptul că nu se postează pe rețelele de socializare.

leonardo dicaprio
Camila Morrone a împlinit recent 25 de ani [Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-ar fi despărțit

Chiar dacă presa britanică susține că Leonardo DiCaprio s-a despărțit de iubita lui tânără pentru că „îmbătrânește”, o sursă apropiată actorului este de altă părere. Se pare că relația celor doi a început să nu mai funcționeze, după mai bine de patru ani de relație.

„Leo și Camila și-au încheiat relația în timpul verii. Nu există sentimente rele între ei. S-a ajuns la o concluzie firească”, a declarat o sursă apropiată a actorului de la Hollywood, pentru publicația The Sun.

Citeste si: Leonardo DiCaprio, despre finalul filmului ”Donʼt Look Up”( Nu priviți în sus)! Explicația actorului pentru cei care nu au înțeles filmul: „Este o palmă peste față”

Camilla Morrone este cunoscută și drept „fiica vitregă” a lui Al Pacino, pentru că mama ei, Lucila Solá, a avut o lungă relație cu celebrul actor. Ea și Leonardo DiCaprio s-au afișat pentru prima dată în ipostaza oficială de cuplu în anul 2020, la gala de decernare a Premiilor Oscar.

Camilla Morrone pare că nu suferă după fosta relație și este concentrată în continuare pe cariera ei de actriță. În ultimii ani, tânăra de 25 de ani a apărut în filme cunoscute, precum: „Death Wish” (2018), „Never Going Back” (2018), „Mickey and the Bear” (2019), „Valley Girl” (2020).