Lansări muzicale

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” (Top Gun: Maverick soundtrack)

Lady Gaga - Hold My Hand (Top Gun: Maverick soundtrack)
Lady Gaga - Hold My Hand (Top Gun: Maverick soundtrack) [Sursa foto: Captură YouTube]
Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” pentru noul film "Top Gun: Maverick”. Dă-i play aici!

Piesa „Hold My Hand” se află pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”, fiind succesorul celui din 1986.  Artista a explicat pe contul de Twitter că a lucrat la această piesă ani buni de zile. 

Citeste si: Loredana Groza, schimbare radicală de look! Cum a apărut artista în fața fanilor: ”Viața este despre schimbări”

„Atunci când am scris piesă pentru "Top Gun: Maverick", nici nu mi-am dat seama de multiplele niveluri pe care le ocupă în inima filmului, în mintea mea şi natura lumii în care trăim.

Am lucrat la ea an întregi, perfecţionând-o, încercând să o facem a noastră. Am vrut să fac din muzica o piesă în care să împărţim nevoia adâncă de a fi înţeleşi şi a ne înţelege unii pe alţii, o dorinţă de a fi aproape atunci când ne simţim departe şi o abilitate de a sărbători eroii vieţilor noastre.  Sunt recunoscătoare lui Tom Cruise, Hans Zimmer şi Joe Kosinski pentru această oportunitate şi a fost o experienţă frumoasă să lucrez cu ei.
Eu, BloodPop, Ben Rice şi toţi cei care au lucrat la melodie alături de noi sunt încântaţi să o împartă cu voi. Această piesă este o scrisoare de dragoste pentru lume în timpul unor vremuri foarte grele. Am vrut atât de mult să o auziţi. Şi o veţi asculta pe 3 mai”
, a spus Lady Gaga.

Audio: Lady Gaga- Hold My Hand (Top Gun: Maverick soundtrack)